Skin Tuxedo - Transition (EP)

Skrevet af Brian Risom Nielsen
30-09-2015
21 august 2015 var dagen hvor dette, lad mig blot kalde det, mesterværk blev frigivet. Tre sange har gnavet sig ind i rygmarven på mig. Gnavet sig ind, så det bliver umuligt at vriste dem ud igen.

Skin Tuxedo er et dansk svar på et alternative rock/stoner band, og inspirationen ligger et sted mellem Pantera, Down, Queens of the Stone Age, Nirvana og Alice in Chains. Alt sammen yderst formidable ingredienser at koge en lækker suppe på til at varme kroppen i de kommende efterårs- og vintermåneder.

De tre sange udgør i omegnen af et kvarters sublim underholdning, og endnu en gang vil man gerne have mere, mere, MERE! Kommer der mon et helt album? Hvornår kommer der et helt album? Skal jeg vente længe?

For en sang som "Head Space", der starter dette helstøbte 3-numres abnorm genialitet gør klart fra starten, at man ikke kommer til at slippe dette foreløbigt. Sangen har en snigende start, men efter et øjeblik er man ikke længere i tvivl om, at det var en meget god ide at der blevet trykket på startknappen. Det sparker, sagt på godt dansk, røv!

Ivan Oscar Boel Stenger, Jesper Dalsgaard, Frank Nikolaj Bech Hansen og Henrik ”Duplo” Sørensen aka Skin Tuxedo fører an i dansen, og statuerer endnu et eksempel på gennemgående lækker komposition med den næste sang 'Blissfully Ignorant'. Endnu et eksempel på, at livet er bare en lille smule federe hvis man holder lidt afstand til mainstream sporet.

"Blissfully Ignorant" er tungt Alice in Chains agtigt grunge med ekstra tungt på. Det luner! Det er godt! Og som afslutning på dette alt for korte udspil, har man rykket nummeret "Shadow Men" ud af ærmet, som atter viser en sublim tung omgang AAARRRGGHH!!

Der er ikke så meget andet at sige til det. Jeg er overvældet. Det her ér en fed samling ufatteligt lækker rock og rul, og man sidder nu og venter på næste ryk fra bandet, så Skin Tuxedo!! Kom nu med et album! Kom nu med en tur rundt i landet! Ud i tourbussen med Jer, og få præsenteret Jeres GrrrrrRock for pøblen. I skylder det til verden
 
Transition (EP) udkom 21. august.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Skin Tuxedo på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Jørgen C Nielsen

    30-09-2015 12:10

    Jeg er helt klar over at jeg er gået glip af en god release-party i Esbjerg. Jeg håber at jeg snart skal opleve dem live, for bands som SkinTuxedo skal ses og høres, det må være en god oplevelse, og så er der sikkert ikke så mange der spiller den slags rock i Danmark!!

1

Skriv en kommentar