Mount Rushmore Safari - Songs For Ones To Break

Skrevet af Brian Risom Nielsen
24-09-2015
Mount Rushmore Safari fra København spiller indierock, og har hentet inspiration fra bands som Placebo og The Smashing Pumpkins. Det er med disse inspirationskilder, som det også ender med Mount Rushmore Safari, at jeg ikke kan blive hundrede procent ophidset af det. At musik er en smagssag kommer man ikke uden om, men her er der en underlig sammensætning af P3's uundgåelige og en sanger, der stadig til tider lyder som sangeren i et efterskoleband. Vokalen er ofte trættende at ligge øre til, og personligt bliver jeg ret hurtigt mættet.

Sjovt er det, at da jeg har hørt de tre første sange og er på nippet til at tænke, at jeg vil tage resten af pladen senere ved lejlighed, ja. Så dukker den lille utroligt fine ballade ”Waltz of the Antichrist” op som en klar åbenbaring! Her må man gerne benytte sig af repeatfunktionen, og det gør jeg ubekymret 4-5 gange hvor begejstringen tager til i styrke, og så tager jeg den lige én gang mere. Hvor er det en fantastisk sang!

Efter denne omgang vidunderlig sangskrivning, finder Mount Rushmore Safari tilbage på deres oprindelige indierock-spor, og jeg må indrømme, at det er ret umuligt for mig at finde den rette hylde for mig i dette univers.

Dette er bandets anden plade, som er kommet til verden efter en del udskifting af medlemmer. Men det er ikke helt nok til at komme op på toppen af bjerget, selvom ”Waltz of the Antichrist” giver et hjælpende skub, så ender det med at man falder lidt ned igen, og det er ærgeligt. Jeg kaster 2½ stjerner efter Songs For Ones To Break, og retter til med endnu en halv stjerne pga. ”Waltz of the Antichrist”. Så i alt 3 stjerner.
 
Songs For Ones To Break udkommer 23. oktober via Trechoma Records.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Mount Rushmore Safari på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar