Lars Boutrup’s Music For Keyboards – Small As A Ball

Skrevet af Calle
15-09-2015
Lars Boutrup var forholdsvis ukendt for mig indtil jeg læste hvilke bands han har spillet i. Her kan jeg bl.a. nævne Simcess, Evil Masquerade, Supernova og Sonic Tool Box (som jeg anmeldte her på siden sidste år). Som en lille ekstra bonus info kan det nævnes at Boutrup har komponeret musik til over 200 stumfilm i Danmark og Sverige. Nu er han ude med sit tredje album under navnet Lars Boutrup’s Music For Keyboards. Udover Lars på keyboard, organ og synthesizers, så består bandet af Frederik Sunesen på trommer og Niels W. Knudsen på bas. Det nye album har fået titlen Small As A Ball.

Albummet består af 8 instrumentale numre og stilen er klassisk progressiv rock. Der er både passager med rimelig knald på, men også flere passager i den mere stille ende. Så der er rimelig god variation i musikken. Jeg skal dog vænne mig til, at der ikke er vokal eller guitar i musikken. Ja - faktisk har jeg endnu ikke vænnet mig til det. Derfor er det lidt svært for mig at være ”over-the-top” positiv. Men skal jeg fremhæve nogle numre, så må det være skæring syv ”And The Boy Gets A Cigar” samt den flotte stille og meget drømmende ”Heaven Can Wait” og titelnummeret ”Small As A Ball”. Sidst nævnte hører til de mere rockede sange på albummet.

Small As A Ball er indspillet i House Studios og The Bunker Studio og så er det produceret af Lars selv. Han har også mixet numrene sammen med Robert O. Walker og Juruda Bendtsen. Mastering er fortaget af Flemming Hansson. Albummet er flot produceret og lyden er i top, hvilket er yderst vigtigt når vi taler musik inden for denne genre.

Så hvis du er til instrumental musik og progressiv rock, så bør du tjekke dette album ud. Musikken er utrolig velspillet og selve produktionen er som sagt helt i top.
 
Small As A Ball udkom den 31. august via Ex'cess Records.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Lars Boutrup's Music For Keyboards på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar