Agent Fresco – Destrier

Skrevet af Calle
10-09-2015
Agent Fresco er et rock band fra Island. Bandet blev dannet i 2008 og kun få uger efter vandt de den islandske udgave af Battle Of The Bands. Medlemmerne i bandet er Arnor Dan (vokal), Þórarinn Guðnason (guitar, piano og programming), Hrafnkell Örn Guðjónsson (trommer) og Vignir Rafn Hilmarsson (bas). Bandet er allerede blevet et stort band på Island og de er begyndt at vække mere og mere interesse udenfor hjemlandet. Destrier er Agent Fresco’s andet album, men mit første bekendtskab med bandet.

Albummet består af 14 numre og stilen er progressiv art-pop/rock. Jeg har nu lyttet albummet igennem et par gange og jeg må sige, at det fanger mig ikke helt. Tempoet går lidt op og ned på de enkelte sange, men musikken er lidt for kedeligt og ensformigt i mine ører. Derudover er der lidt for meget keyboard og programming til mine rock ører og musikken er samtidig en anelse for eksperimenterende til mig. Der findes dog noget godt guitarspil på flere af numrene. Vokalen kræver for mit vedkommende også lidt tilvænning. Skal jeg fremhæve et par sange, så må det være ”Wait For Me”, ”Dark Water” og ”Howls”.

Det skal dog siges, at musikken er yderst velspillet og velproduceret og bandet rammer et perfekt lydbillede, når vi taler musik inden for denne genre. Musikken er meget ”malende” og beskrivende og man fornemmer næsten, at man står med fødderne godt plantet på en af de islandske vulkaner.

Som den kvikke læser nok allerede har bemærket, så er jeg ikke blevet stor fan af bandet og musikken rammer mig ikke helt. Men som sagt er det velspillet og flot produceret. Så er du til musik inden for denne genre, så kan du roligt tjekke Agent Fresco ud. Jeg tror de har gode muligheder på det internationale marked.
 
Destrier udkom 7. august via Long Branch Records/SPV.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Agent Fresco på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar