Thundermother - Road Fever

Skrevet af Brian Risom Nielsen
27-08-2015
Der bor uden tvivl mange rockchicks i Sverige, men lige præcis Stockholm har disse fem damer, der smider om sig med god gammel rock og rul. Road Fever er en gedigin rockplade, hvor man mange gange tager sig selv i, at sidde og vippe tæerne i takt til musikken der fylder ørene med disciplineret stodderrock, dog uden stoddere.

Samtlige sange på Road Fever er af den gamle skole. Ingen tvivl om at Accept, AC/DC osv. har været inspiration for Thundermother. Hvis Brian Johnson nogensinde skulle føle sig klar til at synge en duet, så kunne han tage kontakt til Thundermothers sangerinde Clare Cunningham, for der er ikke andre der kunne klare dén opgave. Hun har en lækker beskidt stemme, der henkaster tankerne til det forjættede rockland hvor askebægeret helst skal stå med en ensom smøg, der stille ryger sig selv væk, mens der bliver spillet på alle strenge og halsen køles med kold fadøl. Åld Skool rock, der overhovedet ikke overrasker. Ganske enkelt fantastisk.

Kære alle Tordenmødre. Clare Cunningham, Filippa Nässil, Giorgia Carteri, Linda Ström og Tilda Stenqvist. Jeg giver Jer 5 stjerner, fordi at det er en ufattelig lækker plade.

Jeres rock er lige så forudsigeligt som det er, at man man får våde fingre hvis man dypper dem i vand. Men det er lige præcist sådan godt gammelt stodderrock skal være. Lækkert!
 
Road Fever udkommer 4. september via Despotz Records.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Thundermother på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar