Le Fox Holes - Le Fox Holes EP

Skrevet af Brian Risom Nielsen
24-08-2015
Disse fire gutter mødtes på et værtshus i København, og verden skulle efterfølgende udsættes for en vanvittig lækker omgang garagerock, som er lige præcis som garagerock skal være. Den danske rytmeafdeling bestående af Silky på bas, og Ibber på trommer, kører stilen til topkarakterer, og samarbejdet med amerikaneren, Juju Fox, lead vokal, og australieren, Mr. Yum Yum Saint Hamilton, guitar, har frembragt dette mesterværk, som desværre kun er en EP.

Hvor vil jeg bare gerne have noget mere af dette, og det må gerne blive serveret henover poolbordet i det brune og tilrøgede værtshus.

EP'er som denne burde forbydes, ganske enkelt fordi, at den er for kort. Det er derfor direkte årsag til at min anmeldelse ikke bliver længere end dette. De tre sange, "Crossroads", "French Tickle" og "King Of The World", er alle indbydende til luftguitar og fadøl. Fantastisk!

Ved mixerpulten har Lasse Lyngbo ( Vinnie Who / Dienfenbach / White Pony mfl.) drejet på knapper, og han har fået bandet til at fremstå som en flok musikanter, der bare er gode til det de gør.

Jeg henkaster 6 stjerner for denne plade, og det er på trods af, at jeg synes at det er decideret tarveligt kun at udgive en EP når dette band har så meget kvalitet i ærmet.

Le Fox Holes EP er udkommet som 7” vinyl d. 21. august 2015 via Target Records.
 
   (6 ud af 6)
 
Besøg Le Fox Holes på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Ole Hansen

    24-08-2015 21:08

    Du har fuldstændig ret! Hvad blev der af Mini LP´en fra firserne, hvor der lå 5-6 numre på. Og JA, den EP er sgu 6 stjernet :-)

1

Skriv en kommentar