Suzen’s Garden – Stronger!

Skrevet af Calle
19-08-2015
Suzen’s Garden er et tysk band fra Wolfburg og bandet består af Suzen Berlin (vokal), Peter Maria Schmidt (guitar og keyboard), Michael Krizek (bas og keyboards) og Hannes Müller (trommer). Bandet startede så småt i 2009, da Suzen og Peter mødte hinanden til en fest og her blev de enige om at starte et band sammen.

Stronger! er bandets nyeste fuld længde album, og det fungere samtidig som første del af et dobbelt album (i presseskrivelsen står der dog ikke hvornår anden del kommer). Albummet består af 9 sange og stilen er pop/rock med lidt progressive elementer. De ni numre er overordnet set ret kedelige, men der er et par lyspunkter som eksempelvis det Pink Floyd-inspirerede guitarspil i den stille sang ”Dark Silence” eller melodien i ”Never Leave Your Home”, som er den mest progressive af sangene. Og sangen ”One More Fucking Time” har også noget catchy over sig og er efter min mening den stærkeste sang på albummet. Men sange som ”Sometimes” og ”Moving Times” rammer mig slet ikke og en sang som ”Get Onto The Bus” er efter min mening decideret dårlig.

Albummet er velproduceret og lyden er god. Især guitararbejdet fungerer ret godt og vokalen er på sin vis også i orden. Men som sagt synes jeg albummet i sin helhed er ret kedeligt. Hovedparten af sangene er simpelthen ikke stærke nok efter min mening. Så jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er blevet fan af dette band.

Jeg har som sagt lidt svært ved at give dette album min den største anbefaling, men du kan jo give bandet et lyt og dermed bedømme deres musik selv. Måske har du en anden mening?!
 
Stronger! udkommer den 28. august via Sonic Revolution/Soulfood.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Suzen's Garden på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar