The Lovers - In The Air

Skrevet af Lasse Skytte
05-07-2015
The Lovers et et band der stammer fra Schweiz. Et land som har produceret gode rockbands som Krokus, Gotthard og Shakra. The Lovers bevæger sig dog i en anden musikalsk boldgade end de førnævnte, da de spiller garage-punk. Deres debutplade In The Air er nu udgivet i hele Europa. De har valgt at kalde sig ”The Lovers” fordi de har kærlighed til musikken, til folket og ja.. faktisk til alt! De tre bandmedlemmer hedder også alle noget med Love (Ben Love, JC Love og Junior Love).

Jeg var meget skeptisk da jeg startede med at lytte til denne plade, da jeg kunne se sange på tracklisten med titler som ”Bad Hair Day”, ”Opening Blow” og ”Penis Riot”. Musikken bliver heldigvis ikke så fjollet, som nogle af sangtitlterne. Lyden er skraldet, upoleret og lyder som noget de har optaget i deres garage. De spiller ukompliceret punk og de fleste sange lyder meget som hinanden. Tempoet er for det meste skruet i vejret og guitaren er støjende og fuld af distortion.

De fleste numre har en varighed på mellem 2 og 3 minutter. Den sang der skiller sig mest ud på pladen er ”Querida”, som er en akustisk sang der sniger sig op på knap 5 minutter. Bonusnummeret ”Penis Riot” larmer med forvrænger guitar og vokal og varer heldigvis kun små tre minutter.

Jeg har desværre ikke mange positive ting at sige om debutpladen fra The Lovers. Det virker som et stykke sjusket håndværk med malplaceret humor. Nu har jeg hørt pladen og i morgen er den glemt.

In The Air 
udkom 24. april via Middle Ear Recordings.
 
(1½ ud af 6)
 
Besøg The Lovers på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar