Trixter – Human Era

Skrevet af Calle
24-06-2015
Jeg har fulgt Trixter siden deres debut album ”Trixter” fra 1990. Jeg var helt vild med deres musikvideoer til ”Surrender” og ”One In A Million” og jeg ville enormt gerne have hår ligesom sangeren Pete Loran eller guitaristen Steve Brown. Nu er der gået en del år siden og jeg går mere op i musikken og ikke så meget looket. Udover de to ovennævnte musikkere, så består bandet af trommeslager Mark ”Gus” Scott og bassist P.J. Farley. Det er de samme fire medlemmer, som har været med i bandet siden debut albummet.

Human Era er bandets femte studie album (heraf er det ene et cover album) og det består af 10 sprøde rock sange og en enkelt ballade. Stilen er den samme som den var for 25 år siden, hvilket jeg synes er super fedt. De følger ikke bestemte trends, men spiller den musik de altid har spillet. Det er straight ahead arena rock og hard rock. Tænk på bands i stil med Def Leppard, Poison, Bon Jovi, Warrant, Winger, Firehouse og Slaughter.

Trixter formår at skrive sange med nogle virkelig catchy og mindeværdige melodier og det er svært ikke at rocke med når musikken spiller. Mine favoritter blandt de 11 sange er ”All Night Long”, ”For You” og første single ”Rockin’ To The Edge Of The Night” samt titelnummeret ”Human Era”. Og balladen ”Beats Me Up” kommer man heller ikke uden om. At skrive en god power ballade - det er også en ting gutterne i Trixter kan. Men alt i alt så synes jeg ikke der er nogle dårlige sange på dette album. Derudover så spiller rigtig godt og Steve levere flere gode guitar soloer. Og når Pete’s stemme samtidig passer perfekt til musik inden for denne genre, så spiller det bare. Albummet er samtidig rigtig godt produceret og lyden sidder lige i skabet.

Som den kvikke læser nok allerede har opfattet, så er jeg yderst glad for dette album. Jeg kan derfor kun varmt anbefale det til det rock elskende publikum derude. Dog ikke hvis du er til den hårdere del af heavy rocken. Så vil Trixter fremstå som pop i dine ører. Trixter is back – and they are better than ever!!!
 
Human Era udkom 9. juni via Frontiers Records.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Trixter på Facebook her.
Læs i øvrigt mit interview med P.J. Farley her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar