Chainfist, Rock Cruise og gaver

Skrevet af Calle
16-06-2015
Så må det vist være tid til et par ord fra mig igen. Det er godt nok ikke så meget musik jeg har fået lyttet til her på det sidste. Jeg har haft travlt med min 40 års fødselsdag, hvor jeg skulle holde en lille fest. Og her spillede jeg bare en masse blandede playlister på Spotify med hits fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Jeg fik et par gaver som have noget med musik at gøre. Bl.a. fik jeg en koncert billet til Electric Guitars i Portalen i Greve til oktober. Og jeg fik en dobbelt live LP med Thin Lizzy (den nyeste version med Ricky Warwick i forgrunden). Og så fik jeg gavekort til Fona og Gaffa Shop. Sidst nævnte har jeg allerede brugt. Jeg har bestilt det nyeste album fra Avenged Sevenfold, som er ”Hail To The King” fra 2013. Og det var selvfølgelig på vinyl. Og sidst men ikke mindst så fik jeg også nogle 7” singler med Bon Jovi og Mabel.

Jeg har også fået bestilt Rock Cruise til Oslo til september, hvor jeg skal afsted med min kone. Det bliver vores første tur uden børn, siden vi fik Anna for lidt over et år siden. På cruiset skal vi bl.a. opleve Dizzy Mizz Lizzy og Tim Christensen solo. Det bliver en super fed oplevelse. Vi har tidligere været på Rock Cruise hvor Magtens Korridorer spillede.
 
 

Jeg har fået anmeldt et par CD’er med noget dark rock. Det er tyske Florian Grey og østrigske Rusty Pacemaker. Det var ikke de bedste albums, men får du tid og lyst til at lytte til dem, så tjek Rusty ud først. Et andet album jeg har fået lyttet til et par gange her de sidste dage, er det nyeste album fra danske Chainfist. Albummet hedder ”Scarred” og udkom sidste år via Mighty Music. Deres sang ”Black Rebel Noise” (i den akustiske version) er blevet voldspillet på MyRock. Det er et album jeg helt sikkert kan anbefale.
 
 
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar