Rusty Pacemaker – Ruins

Skrevet af Calle
12-06-2015
For ca. 3 ½ år siden anmeldte vi Rusty Pacemakers debut album ”Blackness And White Light” her på siden. Nu er han tilbage med opfølgeren, som har fået titlen Ruins. Rusty Pacemaker er stort set en en-mands hær, forstået på den måde, at det er Rusty selv der står for vokal, guitar, bas, keys og programming. Derudover har han fået hjælp af Franz Löchinger på trommer, som det også var tilfældet på debut albummet. Og så er der lidt kvindelig vokal med på pladen og det står Lady K for. Hun var ligeledes med på debut albummet.

Stilen er alternativ dark rock tilføjet lidt metal elementer. Albummet består af 10 sange, som alle er skrevet af Rusty. Min klare favorit sang på Ruins er helt klart ”Made Of Lies”, men jeg synes også godt om ”Candelmess” og ”Ocean Of Life”. Først nævnte er albummets mest rockende sang, mens de to andre bare har nogle flotte mindeværdige melodier. Rusty har måske ikke den bedste vokal, men det er ikke hæmmende for hans musik. Alt i alt er det er udmærket album med nogle lidt anderledes og utraditionelle sange. Jeg skulle dog lytte albummetb igennem et par gange før jeg helt fik fat i budskabet. Det var ikke mig der anmeldte debut albummet, så jeg kendte kun Rusty af navn, da jeg kun har lyttet til debuten et par enkelte gange.

Ruins er indspillet af Rusty selv og han har også produceret albummet. Mixing er foretaget af Markus Stock i Klangschmiede Studio E. Lyden er god og stemningen er meget mørkt og dyster. Albummet er meget velegnet til en stille og mørk aften, hvor man smider benene op og sætter sig i stearinlysets skær. Giv Rusty Pacemaker og hans nye album et lyt.

Ruins 
udkom 22. maj via Solanum Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Rusty Pacemaker på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar