Dead Man's Hand - Dead Man's Hand (EP)

Skrevet af Calle
04-06-2015
Dead Man's Hand er et nyt band, som består af fire medlemmer fra Rant (som vist nok ikke eksistere mere), samt en ny lead guitarist. De fire unge mænd er Henrik Heiden Johansen (vokal), Stefan Leth Elbæk (bas), Marc Skafte (guitar) og Henrik Haugbølle (trommer), mens den nye mand er Mathias Frederiksen. Denne EP er bandets debut under Dead Man's Hand navnet. Musikken er dog skubbet i en ny retning, som er lidt mere melodiøs og moderne rock, uden bandet dog helt slipper inspirationen fra 80'ernes hårde rock.

Dead Man's Hand EP'en består af 4 sange, og det er fire rigtig gode sange hvis du spørger undertegnet. Der er to rigtige rock sange med gang i den, nemlig "Leave Me Alone" og "Payback" og så er der to sange i den mere stille ende af skalaen og de to sange er "Chains" og "Schizofrenic Mind". Især i sidst nævnte sang sættes tempoet meget ned og sangen må betegnes som EP'en ballade. Når man nu "kun" har fire sange på EP'en, så er det efter min mening en rigtig god kombination. Man får nemlig en rigtig god ide om hvad bandet står for, hvilket er uforfalsket rock, som det blev lavet i "gamle" dage, dog med en moderne lyd (som tidligere nævnt). De to rockede sange er bygget op over nogle fede riffs, mens de to stille sange viser en mere "blød" side af bandet. Begge dele har nogle gode og mindeværdige omkvæd.

Bandet spiller godt og Henrik's vokal passer rigtig godt til denne stil inden for rocken. Melodierne er godt skruet sammen, der er en god energi og man kan virkelig mærke, at de fem unge mænd brænder for den rock de spiller. Derudover er EP'en også godt produceret. Så alt i alt må man sige, at det er en rigtig god debut EP Dead man's Hand har udsendt og jeg kan kun anbefale rock-folket derude, at tjekke bandet ud!!!
 
Dead Man's Hand EP udkom 15. maj.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Dead Man's Hand på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar