Nye singler fra Kings In Exile, Steven Tyler og Bullet For My Valentine + Nordic Noise og Trixter

Skrevet af Calle
20-05-2015
Som jeg nævnte i min forrige blog, så havde amerikanske Hinder udsendt et par nye singler og de ville snart udsende deres nye album. Det er nu udkommet og jeg har fået lyttet det igennem en enkelt gang. Og ud fra første gennemlyt, så synes jeg det er et rigtig godt album. Det skal jeg helt sikkert lytte igennem flere gange. Og deres nye sanger gør et rigtig godt job. Titlen på albummet er ”When The Smoke Clears”.

Derudover har jeg fået lyttet til et par nye singler på Spotify. Bl.a. den nyeste single ”Don’t Feel A Thing” fra det danske band Kings In Exile. En rigtig god sang, hvis du spørger mig og den kan bl.a. købes på iTunes via dette link. Og så har jeg lyttet til den nyeste single fra Aerosmith forsangeren Steven Tyler. Den har fået titlen ”Love Is Your Name”. Denne sang er derimod lidt kedelig og går hurtigt i glemmebogen hos mig. Jeg synes dog stadigvæk Hr. Tyler har en helt udmærket stemme. Og jeg har stor respekt for manden, hvilket blev yderligere bekræftet, da jeg så en video på nettet, hvor han synger fødselsdags sang for en pige ombord på et fly. En tredje ny single jeg har lagt ører til, er den nyeste single fra det walisiske band Bullet For My Valentine. Sangen hedder ”No Way Out” og den lyder som de nu engang lyder. Er man fan af bandet, så vil man helt sikkert kunne lide den nye single.
 
 
I en anden tidligere blog skrev jeg, at amerikanske Trixter var klar med et nyt album. Det har fået titlen ”Human Era” og det udkommer den 5. juni via Frontiers Records . Men jeg har allerede fået lyttet det igennem nogle gange, da de sender mig albums til anmeldelse. Jeg synes det er et rigtig fedt album og det lyder som et Trixter album skal lyde. I den forbindelse kan jeg nævne, at der snart vil komme et interview med bandets bassist P.J. Farley her på Calles Rock Corner.
 
 
Til sidst vil jeg bare lige minde jer om, at to-dages festivalen Nordic Noise løber af staben den kommende weekend. Altså den 22. og 23. maj. Her spiller en række danske, svenske og norske bands. Læs mere om arrangementet på Facebook via dette link.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar