Franklin Zoo vinyl release, Knock Out Kaine video og DJ aften

Skrevet af Calle
05-05-2015
Så er det blevet tirsdag og vi har passeret endnu en weekend. Jeg fik hørt en del musik, men jeg var også DJ på Zeppelin Bar lørdag aften. Så jeg fik lov til at vælge musikken mellem kl 22-02. Inden da havde det danske band Black Door Parole spillet en semi-akustisk koncert. Jeg var rimelig imponeret over deres sanger og gad godt opleve dem live, hvor de spiller elektrisk. Tror der er meget godt gang i den og de fleste af sangene virkede på mig, som om de ville være bedre i deres oprindelige format med elektrisk guitar osv. Men min DJ aften forløb godt og jeg fik spillet en masse god musik, som bestod af både nye og ældre sange. Stort set hele playlisten kan høres på Spotify via dette link. Jeg spillede lidt flere sange, men de kan ikke findes på Spotify.

Derudover har jeg lyttet til en masse nyere musik fra bl.a. Seether med ”Isolate And Medicate” fra 2014, Saving Abel med ”Blood Stained Revolution” fra 2014 , Papa Roach med ”F.E.A.R.” fra 2014, Art Of Dying med ”Vices And Virtues” fra 2011. Sidst nævnte kommer med et nyt album i år. Med alt det musik af nyere dato, så tænkte jeg at der også skulle lyttes til noget af en lidt ældre dato, så det blev til Poison’s ”Double Dose: Ultimate Hits” fra 2011. Og mens jeg skriver dette blog indlæg lytter jeg til det nye album fra Jesse Malin. Det hedder ”NY Before The War” og hører til i den mere stille ende af skalaen. Han er en kunstner jeg har lyttet en del til og jeg kan varmt anbefale hans nye album, og de tidligere.
 

Der kommer en masse musikvidoer og jeg deler flere af dem på Calles Rock Corner facebook siden eller under nyheder her på siden. Men der er så mange at det er svært at følge med, så det er ikke alle jeg får set eller delt. En af de nye jeg har set er med britiske Knock Out Kaine, som for nylig udgav deres seneste album ”Rise Of The Electric Jester” (læs anmeldelse af albummet på Calles Rock Corner via dette link). Deres nye single og dertilhørende musikvideo hedder ”Ain't Your Kind” og den kan ses herunder.
 

På lørdag skal jeg på Zeppelin Bar til Franklin Zoo video og vinyl release + akustisk koncert. Bandet er efter min mening et af de bedste danske bands, der er kommet frem i de seneste par år. De spiller utrolig godt og deres sanger Rasmus har en kanon fed stemme. Du kan læse mere om deres video og vinyl release på Facebook via dette link.
 
 

Det var de vise ord for denne gang. Keep On Rockin’

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar