Dissector - Grey Anguish (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
20-04-2015
Dissector fra Sankt Petersborg, Rusland spiller en gedign gang Thrash/Melodic Death Metal på deres nye release Grey Anguish. Jeg er blevet positivt overrasket over den kvalitet og nerve som rusiske metalbands har. Jeg må indrømme at jeg ikke har lyttet til så meget rusissk metal før i tiden, men det har bands som bla. Grenouer & Dissector lavet om på.

Der er masser af cool riffs på Grey Anguish, hvor jeg har svunget luftguitaren og skruet ekstra op for volumen. Lyden er super flot men på en beskidt måde..... klar og dyster. Der er masser af energi, saft og kraft som kun kan glæde lytteren.

En enkelt ½ ballade er det også blevet til "Keep My Trust" - meget smuk, hvor gæstesangerinden Mirla fra The Lust synger duet med frontmanden Yan. Der er 11 numre at swinge træbenet til, hvoraf det første er et stemningsbillede skabt af keyboard spilleren Max Delmar. Trommerne har en god lyd og placering i mixet. Deadline Pressure starter med lo-fi guitar og så falder trommerne ind, hvilket giver en fed kontrast. Sammen med bassen skabes der en solid bund. Bassen ligger præcis og knivskarp.

Dissector består af Yan Svetlannen på guitar og sang, Oleg Aleshin på bas, Andrey "Circle" på trommer og Max Deelmar på keyboards. Som gæster har de Mirla på sang og Alex Bolotov på guitar på slutnummeret "Keep My Trust". Jeg kan klart anbefale et nærmere bekendskab med Dissectors musik.
 
Grey Anguish udkomm 12. april via Worldlessness Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Dissector på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar