Shakra, Record Store Day og Three Days Grace

Skrevet af Calle
16-04-2015
Det er ikke meget rock jeg får hørt i løbet af min arbejdsdag. Jeg sidder på kontor med to andre og de gider ikke høre for meget guitarlir. Så den står på P4 det meste af dagen og der spiller de jo ikke meget rock. Tværtimod er der rigtig meget pop, både nyere pop og rigtig mange 80’er pop sange (især danske). Kun Alex Nyborg Madsen spiller lidt rock og heavy i hans program Madsen på P4. Så lidt rock musik bliver det da til. Jeg møder ofte før de to andre og her bliver der spillet rock, enten på Spotify eller YouTube. Engang imellem lytter jeg også til nogle af de albums jeg får tilsendt med henblik på anmeldelse. Og når mine kollegaer går til frokost, så bliver der igen sat lidt rock musik på. Her til morgen fik jeg lyttet lidt til Shakra’s ”33- The Best Of”. Det er et super fedt band fra Schweiz, der blev dannet tilbage i 1997. De spiller melodisk hard rock og deres sanger har en enorm powerfuld vokal. Tjek dem ud!!!
 

Hvis du, ligesom undertegnet, godt kan lide vinyl, så husk at det er Record Store Day på lørdag den 18. april. Via dette link kan du se en liste over de udgivelser der bliver udsendt specielt denne dag. Det er ikke alle albums og 7” singler der udkommer i alle lande, og så er det jo heller ikke sikkert, at netop din pladepusher har de enkelte titler på lager. Men du kan jo besøge din pladeforretning og forhøre dig. Personligt bor jeg ikke i nærheden af en butik der sælger vinyl, så jeg må finde de titler jeg ønsker via eBay eller lignende sider. Der er også flere steder hvor der bliver afholdt Record Store Day arrangementer. Bl.a. på rock baren Zeppelin i København. Her spiller et par danske bands nogle numre og signere deres udgivelser. Du kan bl.a. opleve Grumpynators, Claus Funch og Black Light White Light. Læs mere om arrangementet via dette link.
 

I mine kollegaers frokost pause fik jeg nok engang lyttet til ”Human”, som er det nye album fra canadiske Three Days Grace. Det er et super fedt album, som jeg har bestilt hjem via eBay. Jeg har kendt bandet siden jeg hørte dem som opvarmning for Hoobastank i Store Vega tilbage i 2004. Deres debut album ”Three Days Grace” har jeg lyttet rigtig meget til. Også deres to næste albums ”One-X” fra 2006 og ”Life Starts Now” fra 2009 er fantastiske. Deres fjerde album ”Transit Of Venus” fra 2012 faldt dog ikke i min smag, så jeg er rigtig glad for at de tilbage i topform på det nye album. Jeg vil anbefale at du tjekker ”human” ud!!
 
 
Hvad mon de kommende dage bringer af god musik. En ny musikvideo, et nyt hit eller bare noget skøn rock musik!?!

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar