Grenouer - Unwanted Today (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
16-03-2015
Grenouer fra Skt.Petersborg i Rusland har begået endnu et mesterværk inden for genren. Det var med stor spænding og store forventninger jeg satte Grenouer i spilleren.... og jeg blev ikke skuffet. En fedt mix af det lidt popagtige/melodiske og Metal/Hard Rock giver en rigtig god lyttevenlig cd.

Unwanted Today indeholder 12 gode numre (13 numre inkl. introen) Introen minder om lydsporet til en underlig drøm...en lydkollage om man vil som går over i tittelnumret Unwanted Today, som byder på det hele og representerer resten af albummet ganske godt. Nummer 7 "I Can't Stand It" og det sidste nummer "Clearway" har den tungeste start, hvilket jeg godt kunne bruge mere af. Men der er generelt nogle fede riffs gennem cd'en som automatisk får mig i luftguitar positur.

Andrey Ind, som synger, har en stemme der er meget lyttevenlig. Simon LeBon (Duran Duran) er ikke fjern i tankeregistret når man høre tonen og sangstilen. Det er bare den stil Andrey Ind har som tilfældigvis ligger tæt op af Simon LeBon's. Alexander Motor står for det lækre guitar fræs jeg er så vild med. Danny D spiller trommer... ikke nogen nem opgave, men gør det rigtig godt. Al Bolo arbejder fint med bassen og sørger for en god bund. Der er også synthesizer med, men har ikke fundet oplysninger om det. Synthesizeren er brugt på en meget subtil måde og er ikke spor overdrevet.

Hvert nummer (på nær "Daily Miracles", som er et lille drømmeagtigt intermezzo på ca 2 min) har både fræs og stille/melodiøse stykker, hvilket gør numrene ret spændende for lytteren. Unwanted Today er velproduceret og gennemarbejdet.
 
Unwanted Today udkommer 20. marts via Mausoleum Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Grenouer på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar