Furyon – Lost Salvation

Skrevet af Calle
12-03-2015
Furyon er et britisk band, som på albummet består af Matt Mitchell (vokal), Alex Bowen (bas), Lee Farmery (trommer), Tiago Faraone (guitar) og Chris Green (guitar). Lost Salvation er bandets andet album.

Bandet har hentet inspiration fra både heavy metal, prog metal og hard rock, hvilket giver deres musik et unikt udtryk. Og når bandets medlemmer samtidig er yderst kompetente og teknisk dygtige på deres instrumenter, så får man et virkelig godt stykke håndværk, at lægge sine ører til. Samtidig passer Matt's vokal passer rigtig godt til denne genre inden for rocken.

Lost Salvation består af 10 velskrevne sange med sprøde riffs og mindeværdige hooks. Det er lige fra indledningsriffet i åbningsnummeret ”All That I Have” til sidste strofe i afslutningsnummeret ”Wiseman”. På intet tidspunkt sættes tempoet for alvor ned og man får derfor heavy for alle pengene. Ingen deciderede ballader, kun enkelte mere eller mindre stille passager i nogle af sangene. Altså - all killer no filler!! (hvis ikke man lige er til ballader, som undertegnet til en vis grad er). Mine personlige favoritter på albummet er ”Good Sky”, titelnummeret ”Lost Salvation” samt første singlen ”These Four Walls”.

Albummet er indspillet i Atlanta, USA samt i hjembyen Brighton. Producer på albummet er Rick Beato, som tidligere har arbejdet med bl.a. Shinedown og Fozzy. Lyd og produktion er dermed first class og Beato har formået, at ramme en meget moderne metal lyd, som ligger rigtig godt til bandet.

Dette album er helt klart anbefalelsesværdigt, hvis man altså er til velspillet og velproduceret heavy metal. Furyon er helt klart et band med klasse og jeg tror man skal holde et godt øje til dem fremover.
 
Lost Salvation udkom 23. februar via Dream Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Furyon på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar