23 Acez - Redemption Waves

Skrevet af Peter Letting
19-02-2015
23 Acez er et Belgisk band, som nu er ude med deres andet album Redemption Waves. Skiven er i handlen 12 januar 2015. 23 Acez består af ”stifteren” Zors Willaert på vokal og guitar, Tom Tas på guitar og backing vokal, Tom Mundez på bas og Jonathan Braeckman på trommer.

På det første album fra 23 Acez var det primært Zors, som skrev de fleste numre samt spillede de fleste guitar stemmer, men efter at have haft gang i en del live optrædender, er de musikkere som deltog i live setuppet, også kommet med på albummet.

Jeg har læst rundt omkring, at denne nye skive har fået en meget blandet modtagelse. Bl.a. er vores eget danske blad ”Metalized” ikke særlig begejstret. Jeg vil strække mig så langt som til at sige, at jeg lige skulle vænne mig til stilen, men efter at jeg har hørt den nogle gange, så vinder den betydeligt. Det bliver nok ikke en decideret yndlingsplade, men den har da så absolut nogle ganske gode højdepunkter, og finurlige detaljer.

Vi er i en stilart, som umiddelbart kunne være en poppet blanding imellem Journey og Pretty Maids. Det lyder måske helt skævt, og en smule underligt, men det hænger faktisk rigtig godt sammen.

Jeg synes at 23 Acez har sammensat en god blanding af rock og pop med masser af gode guitar riffs, og ligeså meget Synth og keyboard effekter, som løfter helheden til en mere spændende størrelse. Samtidig er der mange dejlige rytme og stil skift undervejs, og det bidrager til at det ikke bliver en kedelig oplevelse. Personligt er jeg nok mest vild med skæring nummer 7 ”Descending”. Et fedt nummer med en total underlig rytme i starten og flere gange undervejs, men alligevel ikke så skævt at det bliver FOR mærkeligt. Jeg testede faktisk nummeret på min teenage datter, og hun syntes også godt om nummeret. Jeg giver albummet 4 ud af 6
 
Redemption Waves udkom 12. januar via Mighty Music/Target Group.
 
   (4 ud af 6)
 
Besøg 23 Acez på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar