Tales From The Attic – Another Fairytale – The Full Chapter (EP)

Skrevet af Calle
12-02-2015
Tales From The Attic er et dansk rock band, som består af Emily Stavis (vokal), Frederik Christian Damsgaard Weile (trommer), Jesper Wennevold (bas), Simon Grøndahl Laursen (guitar) og Christian Niclas van Alstine Bjerke (guitar). Bandet har, så vidt jeg kan læse mig frem til på nettet, tidligere udgivet en EP med titlen ”Prologue”, men denne EP er mit første bekendtskab med Tales From The Attic.

Bandet spiller alternativ rock og bevæger sig lidt rundt i forskellige genre. Det kan måske hænge sammen med, at bandets medlemmer har mange forskellige inspirationskilder. EP'en består af seks sange, hvor de fem af dem er gode rocksange med hurtige guitarer og fuld knald på, mens den ene er en rigtig tilbagelænet ballade. Af de fem rock sange kan jeg især godt lide afslutningsnummeret ”Another Fairytale” og den 70'er bluesrock-baserede sang ”Baby Gone Wild”. Og balladen ”Dearest Child” ligger også godt i mine ører. Ved første gennemlyt af denne sang kom jeg til at tænke på No Doubt. Især i omkvædet. Men den sang man måske husker bedst efter at have lyttet EP'en igennem er nok ”When You Realize”. For mig er sangen dog ret ”irriterende” at lytte til, men for andre vil den sikkert være hittet. Irritationen for mig ligger i den lidt skingre ”buh åhh åhh” åbning, som bliver gentaget flere gange igennem sangen. Men heldigvis har folk jo forskellig smag!!

Overordnet set er der nogle gode guitarsoloer på denne EP og tilpas groovy trommer, som sammen med bassen ligger godt i lydbilledet. Samtidig er sangene godt skruet sammen. Derudover synes jeg Emily har en god stemme, som passer godt til musik indenfor denne genre. Der skulle dog flere gennemlyt til før jeg rigtig blev fanget af musikken. Men alt i alt er det en udmærket EP bandet har udsendt. Så giv dem et lyt!!!!
 
Another Fairytale - The Full Chapter udkom 5. januar.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Tales From The Attic på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar