Dirty Passion – Dirty Passion

Skrevet af Calle
06-02-2015
Jeg har fulgt Dirty Passion stort set siden deres spæde start tilbage i 2006. Dengang sendte de mig deres første EP, som jeg glædeligt anmeldte. Siden hen er det blevet til 3 fuld længde album (inkl. dette). Dog er det kun guitaristen Christopher ”Chrisse” Olsson, som er med fra dengang. Sidenhen er både sanger, bassist og trommeslager blevet skiftet ud. Udover Chrisse på guitar, så består bandet nu af Kriss (vokal), Nasty (bas) og Mike (trommer).

Stilen på dette tredje album er stadigvæk 80'er inspireret hard rock, men denne gang musikken blevet en anelse hårdere og den har fået mere kant. Samtidig er musikken også blevet tilført en lidt nyere lyd. Måske er det på grund af den stort set nye besætning? Men personligt synes jeg rigtig godt om denne fornyelse.

Albummet består af 11 sange, som efter min mening er godt skruet sammen. Melodierne er fængende og sangene er fungerer godt som en enhed. Chrisse fyre nogle fede soloer af hist og her og Nasty og Mike lægger en solid grundrytme. Som det også gjorde sig gældende på deres forrige album ”In Wonderland”, så er jeg ikke helt oppe og ringe over Kriss' stemme. Den er ikke decideret dårlig og passer faktisk okay til musikstilen, men den er ikke helt så ”kraftig” som bandets oprindelige sanger Emil.

Mine personlige favoritter på albummet er åbningsnummeret ”Hallelujah” samt ”Zip Of Fire”, ”Die Free”, ”The Mess” og første singlen ”Los Angeloser” (som bandet også har lavet en musikvideo til – se den via dette link). Nok er det fedt med en rigtig hard rock album, men jeg savner nu lidt en rigtig powerballade. Den mest down-tempo sang er ”42 Nights”, men det er ikke en ballade.

Alt i alt er det, igen fristes man til at sige, et rigtig godt album Dirty Passion har indspillet. Og jeg kan hermed sagtens anbefale det til enhver hard rock fan derude. Kender du bandet i forvejen, så er dette album endnu et skridt på deres vej fremad. Kender du dem ikke, så kan du roligt starte her!!
 
Dirty Passion udkommer 22. februar via Denomination Records / Transubstans Records / Perris Records.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Dirty Passion på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar