In Faith - There's A Storm Coming (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
02-02-2015
Engelske In Faith fra Manchester spiller melodisk rock, og jeg troede faktisk at det var en cd fra 90'erne jeg havde fået fingrene i. Stilen og lyden er som taget ud af midt 90'erne. Stilen er en pæn blanding af Bon Jovi, De 5 (Danmark), lidt Slash, lidt Rainbow og Def Leppard.

Jeg kan klart anbefale There's A Storm Coming, som deres cd hedder, hvis man er til den melodiske 90'er rock. Personligt er jeg ikke helt pjattet med med den, men den er absolut lytteværdig. Jeg skal lige slå fast at der absolut ikke er noget i vejen med hverken band eller produktion.

In Faith består af tre personer, som grundstamme og så er der gæster med på cd'en, og lur mig om der ikke også er gæster med på scenen. Der er et par numre, hvor jeg godt kunne snydes til at tro at det var et nyt Bon Jovi nummer da både stemme, sangstil og spillemåde er meget "Bon Jovis'sk", måske fordi Bon Jovi jo satte en slags dagsorden for melodisk rock i en periode.

Pete Godfrey synger og gør det særdeles fremragende. En meget tydelig og god stemme der klæder genren. Tony Marshall spiller en stilsikker guitar og Pete Newdeck spiller trommer som det skal gøres. Så er der, som førnævnt, nogle gæster med på cd'en - ikke nogen jeg umiddelbart genkender men spiller godt gør de. Alle tre er guitarister og det er Brooke St. James, Chris Green og Pat Heath. Det er de to bandmedlemmer Pete Newdeck og Tony Marshall der står for produktion og mix, så de har fået den lyd som de selv ønsker.

There's A Storm Coming
udkom 24. oktober 2014 via Rocktopia/Cargo Records.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg In Faith på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar