Red Sun Revival – Embers (EP)

Skrevet af Calle
19-01-2015
Red Sun Revival er et engelsk alternativ/gothic rock band, som blev dannet i 2011. Bandet består af Rob Leydon (vokal og programming), Panos Theodoropoulous (bas), Matt Helm (guitar) og Christina Emery (violin). Derudover medvirker Simon Rippin som trommeslager på EP'en. Bandet udgav deres debut album ”Running From The Dawn” i 2012 og nu er de så ude med denne EP.

Embers består af fire sange, som for mine ører er meget enslydende. De er skåret over samme list og virker ret kedelige for mig. Måske er det bare musikstilen der ikke rammer mig særlig meget, for jeg kan godt høre, at eksempelvis guitararbejdet er flot og de andre musikkere spiller også godt. Guitarlyden minder mig en del om f.eks. Pink Floyd. Og de er da også en af bandets inspirationskilder sammen med f.eks. Depeche Mode, Nick Cave, The Mission, Ennio Morricone, Danny Elfman, Sisters of Mercy ogThe Damned.

Af de fire sange på Embers, så er åbningsnummeret ”Mistakes” min personlige favorit. Og det er da også den sang bandet har udsendt en musikvideo til. De andre tre sange hedder ”Surrender”, ”Broken” og ”Embers”.

Det er Rob Leydon der har skrevet sangene og det er også ham der har indspillet musikken. Og så er EP'en blevet produceret og mixet af Stephen Carey. Overordnet set har Embers en behagelig og melankolsk feeling og den er godt produceret. Det er en velspillet EP, men for mig er de fire sange på det jævne.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er blevet fan af Red Sun Revival. Men hvis du er til nogen af de ovennævnte bands, så kan du godt tjekke bandet ud.
 
Embers udkom 26. september 2014 via Echozone.
 
  (3½ ud af 6)
 
Besøg Red Sun Revival på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar