Shredhead - Death Is Righteous

Skrevet af Peter Letting
31-12-2014
Shredhead er ude med nyt album Death Is Righteous. Albummet lander i handlen 12 januar 2015, så jeg er for en gangs skyld forud…Bandet kommer fra Israel, og har eksisteret siden 2009. I 2012 var de på Wacken, så måske findes der rent faktisk enkelte danskere derude, som har været så heldige at opleve dem live. Det gad jeg godt…

Bandet består af fire medlemmer: Yotam Nagor på guitar, Aharon Ragoza på vokal, Lee Lavy på bas og ikke mindst Roee Kahana på trommer. Her kan man tale om et ordentligt israelsk los i bollerne. Der er virkelig fart på det her band, men det er samtidig ufattelig ”rent”, hvis man kan sige det. Jeg synes ofte at metal i den tunge ende af skalaen kan have tendens til at blive FOR larmende, og FOR meget ”VI SKAL BARE LARME MERE END DE ANDRE” agtigt.. Her synes jeg at Shredhead formår at finde den der hårfine linje, hvor det er RIGTIG hårdt, men det er ikke FOR hårdt og tungt.

Det er muligt at Shredhead for det meste hamrer derudaf, men der er også plads til at komme ned i det tunge ”slæbe-gear”. Det giver bare en utrolig god dynamik og variation på skiven. Trommerne er helt fantastisk fede, og leverer de sygeste overgange og hæsblæsende rytmer. Samtidig har Shredhead ramt nogle helt utroligt fede riffs, som heldigvis spilles med så rene linjer, at man sagtens kan høre alle detaljerne. Vokalen er rå og meget råbende, hvilket passer til stilen.
 
Jeg tror mit favorit nummer på skiven er nummer 2 ”LPBZ”, men nummer 3 ”The Lie”, er også super fedt, og så er der lige alle de andre. Jeg kan kun anbefale at give Shredhead en chance, for det er da for fedt. Death Is Righteous får 5 ud af 6 af mig.
 
Death Is Righteous udkommer 12. januar via Mighty Music/Target.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Shredhead på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar