Five Dollar Justice – Broken Hearst 'n' Bottles (EP)

Skrevet af Calle
22-11-2014
Five Dolar Justcie er et fem mands hard rock band fra Aarhus, som består af Christian Ørting Therkelsen (trommer), Daniel Gleerup Christensen (bas), Jan Yeoman (guitar), Kristian Ehlers (guitar) og Thomas Wittenburg (vokal). Bandet blev dannet i starten af 2013 og Broken Hearts 'n' Bottles er bandets første EP.

EP'en består af fem old school hard rock sange, og man kan roligt sige, at sex, drugs & rock 'n' roll klicheerne står i kø. Bandet er bl.a. inspireret af Danzig, Airbourne og Led Zeppelin, hvilket godt kan høres i deres stil. Vi taler altså beskidt rock 'n' roll. Der er fuld knald på på alle fem sange, og skal jeg nævne mine favoritter, så må det være ”Woman” og det tungeste af numrene ”My Lover” samt afslutningsnummeret ”Instant Love Machine”.

Lyden på Broken Hearst 'n' Bottles er lidt ”skramlet” og selve produktionen kunne godt have været lidt bedre. Men jeg synes helt sikkert man får en god fornemmelse af hvad det er disse fem unge mænd gerne vil med deres musik. Og så synes jeg det er dejligt at se, at den danske rock scene ikke er død. Derudover synes jeg, at musikkerne hver især spiller deres instrument godt (dog ikke til perfektion) og samtidig har Thomas en meget rå vokal.

Så er du til old school hard rock med tunge rytmer, sprøde riffs og en rå vokal, så bør du tjekke dette band ud. Det er støvet, det er beskidt, det er råt og så er det dansk!!
 
Broken Hearts 'n' Bottles udkom 11. november.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Five Dollar Justice på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar