Unfaithful - Streetfighter

Skrevet af Peter Letting
11-11-2014
Svenske Unfaithful udgiver deres debut album 10. November 2014 og de har givet det titlen Streetfighter. Nogle gange føler jeg mig bare ekstremt heldig og privilegeret, når jeg falder over et album som bare sparker røv. Og det gør Unfaithful på deres debut album.

Unfaithful består af 4 medlemmer: Marcus Karregard på vokal, Sammy Kela på guitar, Robin Ingemansson på bas og Jimi Lexe på trommer.

De lægger hårdt ud med ”Vegas Baby”. Nummeret er lækkert skruet sammen, og der er flere heftige passager, hvor man bare tænker ”det lyder fandme godt”. Som det ofte sker, så tog det lige lidt tid at kommer forbi det første nummer. Dels fordi det er sådan et nummer som jeg bare gerne vil høre igen, men også fordi jeg lidt på forhånd frygter at blive en smule skuffet af resten af skiven. Men sådan går det heldigvis ikke altid.

Titel nummeret er den anden skæring og det er også et super godt nummer. Der er virkelig gang i gryderne i rytme sektionen, og diverse guitar riffs er tydelige og velspillede, og ikke bare en gang støj. Så der bliver kælet for min øregang, og jeg kan lide det jeg hører. Samtidig har forsangeren Marcus, en af de mest rå og varierede stemmer jeg har hørt længe. Han brænder virkelig igennem, og det er bare en sand fornøjelse.

Bedst som jeg er godt igennem hvad jeg efterhånden godt vil kalde for et brag af et debut album, så starter skæring 6 ”Medicated For Your Protection”, med en super intro, og niveauet løftes lige et hak mere. Men til min store overraskelse, så skruer Unfaithful lige bissen på i de sidste 3 numre. Først ”Busted”, med en fed og rå metal rock attitude, efterfulgt af ”Flawless Life”, som går en tand længere og bliver endnu tungere, og endnu mere voldsom, for til sidst at brænde HELT igennem på ”Unrestrained”, hvor elastikken bliver strammet ekstra hårdt, og speederen ryger helt i bund. 
De sidste 3 numre kører bare på repeat, og det er fuldstændig umuligt at holde hovedet i ro, når Unfaithful brager ud af højttalerne..

Det har været en helt fantastisk rejse igennem 9 super fede numre på hver deres måde. Jeg kan sq ikke rigtig udsætte noget på albummet. Det kører præcis til grænsen for hvad jeg mener jeg kan byde mine gamle ører, uden at det kammer over og bliver rendyrket larm.

De her drenge SKAL jeg bare opleve Live, så de står nu øverst på ønskelisten, og jeg håber VIRKELIG de kommer en tur til lille Danmark på et tidspunkt, please….
Albummet skal have 5,5 ud af 6 herfra.
 
Streetfighter udkom 10. november via Mighty Music/Target.
 
  (5½ ud af 6)
 
Besøg Unfaithful på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar