Shaman’s Harvest – Smokin’ Hearts & Broken Guns (Danish)

Skrevet af Calle
03-11-2014
Shaman’s Harvest er fra Jefferson City i Missouri, USA og bandet består af Nathan Hunt (vocal), Josh Hamler (guitar), Matt Fisher (bas), Joe Harrington (trommer) og Derrick Shipp (guitar). Bandet spiller moderne hard rock ala Black Stone Cherry, Theory Of A Deadman, Stereoside og Pop Evil.

Smokin’ Hearts & Broken Guns er Shaman’s Harvest’s femte album, men bandet er et helt nyt bekendtskab for mig, hvilket er en skam. Albummet er spækket med det ene fede nummer efter det andet og samtidig er der rigtig god variation over hele skiven. Der er både de sprøde up-tempo hard rock sange som eksempelvis åbningsnummeret ”Dangerous”, ”Here It Comes”, ”Country As F*ck” og et af mine favoritnummer ”Ten Million Voices”, men også de mere stille sange som ”The End Of Me” og ”Silent Voice”. I sidstnævnte pianodrevede sang finder man også en Slash-lignende guitar solo, inden sangen igen går hen i stemningsfuld og stille pianoafslutning. Derudover er der også en udmærket coverversion af Michael Jackson’s ”Dirty Diana” samt en akustisk version af bandets eget hit ”Dragonfly”, hvor den oprindelige version er at finde på bandets forrige album ”Shine”.

Jeg kan ikke sætte en finger på noget skidt ved dette album. Tværtimod så er Smokin’ Hearts & Broken Guns et utrolig velskrevet, velspillet og velproduceret album med en god kombination af musikkere og samtidig en super vokal fra Nathan. Alt klikker bare på det her album. Fede sange, gode melodier, super vokal, sprøde guitarer og som sagt også yderst velproduceret. Dette album har uden tvivl overrasket mig. Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg som sagt ikke kendte bandet i forvejen. Men jeg er helt sikkert blevet fan nu!!!

Smokin’ Hearts & Broken Guns vil uden tvivl befinde sig i min top 10 af albums der er udgivet i 2014. Er du til nogle af ovennævnte bands, så vil du helt sikkert også kunne lide Shaman’s Harvest. Så gør dig selv den tjeneste og tjek bandet ud!!
 
 
Smokin' Hearts & Broken Guns udkom 16. september via Mascot Label Group.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Shaman's Harvest på Facebook her.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar