TwentyDarkSeven – Roar

Skrevet af Calle
16-10-2014
Det tysk/hollandske band TwentyDarkSeven (20Dark7) blev dannet af sanger Marcus Jürgens (ex- Pump og ex- Brainstorm) og guitarist Peter Wagner (ex- Wicked Temptation) i starten af 2013 efter Marcus forlod Pump. I starten var der to andre tidligere Pump medlemmer med i bandet, men de blev senere skiftet ud med de to hollændere, nemlig bassisten Alex Jansen (Fox og ex- Mennen) og trommeslageren Hans in’t Zandt (Praying Mantis og ex- Vengeanace og ex- Bangalore Choir). Jeg har ”kendt” Marcus siden han var sanger i Pump og har derfor spændt fulgt med på sidelinjen i forbindelse med tilblivelsen af dette album. Derfor var det med STOR spænding da jeg lyttede albummet igennem første gang.

Bandet spiller straight-ahead hard rock og inspirationen er uden tvivl hentet fra bands som eksempelvis Dokken, Dio, Ratt, Skid Row, Ozzy Osbourne og Zakk Wylde’s Black Label Society.

Roar består af 10 sange med en enorm energi og power, sprudlende og hvinende guitarer samt en super fed vokal. Sangene er godt skruet sammen og man bliver på intet tidspunkt lullet i søvn. Der er fuld knald på fra start til slut og der er ikke blevet plads til den traditionelle hard rock power ballade. Som den trofaste læser af mine anmeldelser (hvis der er nogen) nok vil kunne huske, så er jeg ikke bleg for en enkelt ballade på et hard rock album, men i dette tilfælde gør det sku ikke noget at den mangler. Ikke når bandet i den grad sparker røv!! Mine favoritsange på albummet er ”Edge Of A Knife”, ”Do You Like The Dark”, ”Back In The Dirt” samt første singlen ”Heart Of A Lion”. Men resten af sangene ligger sku tæt på.

Roar er blevet mixet og masteret af Achim Köhler i Indiscret Audio. Han har tidligere arbejdet med bands som Edguy, Sinner, Brainstorm og Primal Fear. Lyden er tilpas massiv og det passer virkelig godt til denne genre.

Kan du lide et hard rock album der er spækket med fede riffs, catchy melodier, powerfulde grooves og en super vokal, så er dette album uden tvivl noget for dig. Det er klassisk hard rock uden de store dikkedarer, men udført til perfektion. Dette album vil helt sikkert være at finde på min personlige top 10 af albums udgivet i 2014. Min sidste kommentar er – tjek bandet ud!!!!
 
Roar udkommer 31. oktober via Metalapolis Records. 

   (5 ud af 6)

Besøg 20Dark7 på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar