Wonderworld – Wonderworld

Skrevet af Calle
15-10-2014
Hvad får man hvis man tager to vikinger (fraOslo og Gjøvik i Norge) og en romer (fra Genoa i Italien)? Man får såmænd en powertrio ved navn Wonderworld. Bandet blev til under indspilningerne af Ken Hensley’s (Uriah Heep) seneste album ”Trouble”, hvor de tre herrer fik et nært venskab og der var en god musikalsk kemi mellem dem. De spiller til daglig i Ken Hensley’s Live Fire band og de tre mænd er: Roberto Tiranti (Labyrinth) på vokal og bas, Ken Ingwersen (Street Legal) på guitar og Tom Fossheim (Live Fire) på trommer.

Wonderworld består af 10 velskrevne sange, som fanger lytteren allerede ved første gennemlyt. Samtlige ti sange er gode, melodierne er godt skrevet og guitarsoloerne er virkelig sprøde og sidder lige i skabet. Mine personlige favoritter blandt de ti sange er åbningsnummeret ”Wonderworld” samt ”Every Now And Then”, ”Hero Without Stains” og den mere stille sang ”No One Knows”.

Albummet er utrolig gennemført og yderst velspillet. Man kan godt høre de tre musikkere har flere års erfaring. Samtidig har Roberto en virkelig powerfuld stemme der passer godt til denne form for musik og Ken’s guitararbejde sider som sagt lige i skabet. Ken har også produceret og mixet albummet, som efter min mening er rigtig flot produceret og lyden er helt i top.

Wonderworld er et yderst anbefalelsesværdigt album og jeg er personligt glad for at Ken Ingwersen kontaktede mig med henblik på anmeldelse. Ellers havde jeg måske ikke fået øje på dette band. Jeg er i hvert fald blevet fan og jeg håber de fremover får tid til at indspiller flere albums.
 
Wonderworld udkom 1. oktober. 

   (5 ud af 6)

Besøg Wonderworld på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar