Evolution Of Me – Evolution OF Me (EP)

Skrevet af Calle
15-10-2014
Evolution Of Me er en ung københavnsk duo, som består af to 16 årige drenge, der har spillet sammen siden de gik i fjerde klasse. De to unge mænd er Simon Tofft (vokal og guitar) og Lucas Olierook (trommer). På EP’en er bassen spillet af Steve Satori, som også har mixet og mastereret de fire numre. Simon og Lucas mødte Steve ved et lykketræf, og det er ved hans hjælp, de har fået muligheden for at komme i et DIY studie i Aalborg, hvor Steve kommer fra.

Bandet nævner bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Foo Fighters, Them Crooked Vultures og Jimi Hendrix som nogle af deres inspirationskilder. Derudover hører jeg også lidt tidlig Kashmir i bandets musik. Dette er nok mest i kraft af bandets funky tilgang til musikken, som jeg ellers vil betegne som alternativ funk pop-rock med et lille strejf af grunge.

Som sagt består EP’en af fire sange, hvor der lægges ud med up-tempo nummeret ”Zobre Marching”. Den efterfølges af den mere stille sang ”Outstanding”, som har en meget fed feeling over sig. Herefter kommer endnu et up-tempo nummer i form af ”Groove In Charge”. EP’en afsluttes med ”One By One”, som efter min mening er det bedste og mest varierede nummer på skiven.

De to unge mænd spiller godt og jeg er især imponeret over guitararbejdet. På trods af deres unge alder, så kan man godt høre de har spillet musik i flere år. Man kan dog godt høre på Simon’s vokal, at han ”kun” er 16 år. EP’en er indspillet i Playgood Studios og Nonphysical Studios og på det produktionsmæssige plan har Steve gjort et godt arbejde.

Evolution Of Me er en duo/band med gå-på-mod og noget på hjertet. Og så har de efter min mening udsendt en helt udmærket EP. Tjek dem ud!!!
 
Evolution Of Me EP udkom 13. juni via Nonphysical Records
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Evolution Of Me på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar