Spit Rusty – Tin Foil Hats And Magic

Skrevet af Calle
08-10-2014
Jeg har tidligere anmeldt Århus bandet Spit Rusty’s to første EP’er ”Underwhelmed” fra 2011 og ”Be The Lo-Fi Friend” fra 2012. Nu er bandet så endelig klar med deres debut fuld længde album, som de har givet titlen Tin Foil Hats And Magic. Og det har jeg nu fået æren af at anmelde. Bandet på det nye album er Martin Arthur (vokal), Morten Keiser (guitars), Philip Brofelde (guitars), Dionisis Frantzis (bas) og Morten Iversen (trommer).

Tin Foil Hats And Magic består af 11 nye sange + et bonus track som er én akustisk version af ”We Will Be OK”. Den oprindelige version af denne sang var at finde på bandets første EP. Sangen var en af mine favoritter fra dengang og den nye version er bestemt heller ikke dårlig. Derudover synes jeg godt om sangene ”An Uphill Battle”, ”I Don’t Need To, ”The Open Road”” og den mere stille sang ”Maladroit”.

Bandet spiller en blanding af hard rock og post-grunge. Stilen bleven smule mere dyster og tung fra den første til den anden EP og jeg synes bandet er forsat i den retning, hvilket efter min mening passer godt til dem. Alt i alt er det et rigtig godt og velskrevet debut album Spit Rusty har udsendt.

Til tider synes jeg Matin’s stemme kan minde en lille smule som David Bowie’s, men den har alligevel sin egen charme og personlighed. Bandet spiller godt og lyden er rigtig god. Bandet har selv indspillet og produceret albummet i Late Fairytale Studio, Tallman Studio og Big AAmp Stuido med Anders Ruby som engineer. Og så er det Fotis Demertzis der har mixet albummet i Mix Studio Thessaloniki og det er mastereret af Emil Thomsen fra ET Mastering.

Hvis du er til hard rock og post-grunge, så bør du uden tvivl tjekke Spit Rusty’s debut album ud. Jeg har ventet på det siden bandets første EP for lidt over 3 år siden og det har været ventetiden værd.
 
Tin Foil Hats And Magic udkom 16. august.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Spit Rusty på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar