Lou Siffer And The Howling Demons – At Your Service

Skrevet af Calle
17-09-2014
Lou Siffer And The Howling Demons blev dannet i Uppsala, Sverige i 2008, da en ven af Siffer stod og manglede et band, som skulle spille til en fest. Bandet fortsatte og består udover Lou Siffer (bas) af K. Oz (vokal), Kahn Ibbal (guitar), Gil Yotin (guitar) og Ray Zär (trommer). At Your Service er bandets andet album, men mit først bekendtskab med de ”hylende dæmoner”.

Stilen er en blanding af hard rock og heavy metal tilført en god omgang punk rock’n’roll. Tænk en god blanding af eksempelvis Motörhead, Social Distortion og The Misfits. Albummet består af 13 sange og der er fuld knald på fra første strofe af åbningsnummeret ”Coughin’ In My Cofin” til sidste ”hyl” på afslutningsnummeret ”From Below”. Sangene handler i høj grad om hurtige biler, store motorcykler og bar fights. Men det er ikke så mærkeligt, når alle i bandet er bidt af biler og motorcykler.

Et lille minus ved albummet er måske, at sangene er bygget meget over samme list, så de kan godt gå hen og blive en smule ensformige. Hvis jeg skal fremhæve et par sange, som falder bedst i min smag, må det være ”Coughin’ In My Coffin”, ”Bad Cobra” og ”Gasoline Queen”.

At Your Service er indspillet i Studio maskinrummet i Uppsala med Lawrence Mackrory bag knapperne. Han har tidligere arbejdet med bl.a. F.K.Ü. og Darkane. Det fede coverartwork, som for mig ligner en bilmekaniker i djævlens tjeneste, er lavet af tattoo artist John Green.

Bandet har uden tvivl en attitude der siger ”fuck it, vi spiller rock’n’roll som vi kan li’ det, uanset om der er trendy eller ej” og det kan jeg sku godt li’. Samtidig kan jeg ikke lade være med at vippe foden op og ned mens jeg lytter til musikken. Og hovedet bliver da også rykket lidt frem og tilbage. Er du til musik med fuld knald på, rå energi, power og attitude, så bør du tjekke Lou Siffer og hans Howling Demons ud.
 
 
At Your Service udkom 18. august via Mighty Music/Target.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Lou Siffer And The Howling Demons på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar