Kristy Majors & The Thrill Kills – Kristy Majors & The Thrill Kills

Skrevet af Calle
17-09-2014
Det her bliver nok den “mærkeligste” anmeldelse jeg har skrevet. Den kommer ikke til at handle så meget om selve sangene på albummet, men mere om en mulig ”tyv” og en mulig ”løgner”. Jeg kender Kristy Majors fra hans tid i Pretty Boy Floyd (som han stadigvæk tournéer med) og deres debut album ”Leather Boyz With Electric Toyz”. Nu har han så udsendt et ”nyt” album med titlen Kristy Majors & The Thrill Kills. Problemet er bare, at han ikke selv har skrevet sangene, men at de er tyvstjålet fra en tidligere udgivelse med det amerikanske band Suckerpunch.

Da jeg lyttede CD’en igennem første gang synes jeg, at jeg havde hørt flere af sangene før. Derfor googlede jeg lidt på nettet og fandt ud af, at alle sangene på nær to var at finde på Suckerpuch’s selvbetitlede debut album fra 1996. To af dem har dog fået nye titler, men ellers er resten tro kopier (se billedet med titlerne herunder).
 
 
 
 
Det i sig selv er der måske ikke noget galt i, men når man så udtaler i diverse interviews at han er sangskriveren bag sangene, så går det hen og bliver et ”problem” (læs interview/artikel her og lyt til Majors svar/forsvar her (ca. 10 min inde i interviewet)). De eneste to sange der ikke er kopiereret fra Suckerpunch CD’en er ”Make Up” samt en dårlig coverversion af det gamle The Who nummer ”Teenage Wasteland” (som oprindeligt hedder ”Baba O’Riley”).

Skal jeg kort nævne selve albummet og stilen, så er det punk rock ala The Ramones og New York Dolls blandet med Kristy’s førnævnte band Pretty Boy Floyd. Majors har selv indspillet, mixet og produceret alt i sit Highway To hell Studios. Kun trommerne er indspillet af en anden, nemlig Kari Kane, som er hans band mate fra Pretty Boy Floyd. I sit live band spiller Ben Graves (ex. Murderdolls) trommer, Nick Rozz (Bulletboys) spiller guitar og JK Famous (Pretty Boy Floyd) spiller bas.

Havde det været et album med selvskrevne sange, eller hvis Majors taler sandt, så ville jeg give albummet 3½ dødningehoveder, men hvis historien om "stjålne" sange er sand, så kan jeg kun give albummet ét dødningehoved.
 
 
Kristy Majors & The Thrill Kills udkom 17. juni. 

 (1 ud af 6) (Hvis sangene er "stjålet")

   (3½ ud af 6) (Hvis Majors taler sandt)
 
Besøg Kristy Majors website her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar