Hole Xpander – You Gonna Scream (EP)

Skrevet af Calle
16-09-2014
Hole Xpander er et fransk rock band, som består af Jay (vokal og bas), Edgy (guitar) og Dido (trommer). Bandet blev dannet i 2012 og You Gonna Scream er bandets første EP. Stilen er hard rock og inspirationen er hentet fra bl.a. Hardcore Superstar, Guns ’n’ Roses, CrashDïet, Mötley Crüe og Twisted Sister.

You Gonna Scream består af fire sange, hvor tempoet er højt i de første to sange ”You Gonna Scream” og ”Never Enough”. Herefter sættes tempoet lidt ned i ”Since You Left Me” for derefter at blive sat op igen i EP’ens sidste sang ”All My Tears”. Der er et par gode riffs hist og her, men set over hele skiven, så er min vurdering middelmådig.

Man kan godt høre hvor de har hentet deres inspiration, men de mangler som sagt en del for at ramme samme højder som ovennævnte bands. Dertil er både musikken og vokalen ikke helt deroppe hvor den burde være og selve produktionen mangler også lidt. Intentionen er god og energien og attituden er der, men der mangler som sagt stadigvæk noget kvalitet, før jeg kommer op og ringe.

Men uanset min mening, så kan du tjekke bandet ud via nedenstående link og vurdere selv. 
 
You Gonna Scream udkom 13. november 2013. 

   (3 ud af 6)

Besøg Hole Xpander på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar