Ciccone Ritchie - Within Our Parameters

Skrevet af Peter Letting
07-07-2014
Det danske band Ciccone Ritchie er ude med deres debut album Within Our Parameters. Albummet er i handlen 21 maj 2014. Ciccone Ritchie kommer fra København, og har tidligere været ude med en EP og 4 numre, men denne gang har de altså begået et fuldt album med 10 numre.

Stilen er rock’et, i den pæne ende, hvis man kan sige det, med enkelte tungere passager. Produktionen sidder lige i skabet og der hersker ingen tvivl om at bandets medlemmer er dygtige musikere. Jeg synes der ind imellem skinner lidt Dizzy Mizz Lizzy inspiration igennem. Ciccone Ritchie har spillet på diverse koncert steder i Kbh. så måske er du stødt på dem derude på rock scenerne.

Jeg er sq lidt i tvivl om bandet rummer 4 eller 5 medlemmer. På deres band foto, er der 5 personer, men på deres Facebook side, står kun listet disse 4: Bjarke Madsbøl på vokal, Peter Hansen på guitar, Lars Hermansen på bas og Philip Hansen på trommer. Jeg undskylder naturligvis hvis jeg har glemt 1.

Der er sådan set ikke noget galt med hverken variation, kreativitet eller musikalitet, men stilen rammer mig

ikke rigtig, helt derind hvor det sidder fast. Jeg har lyttet albummet igennem en del gange, og som det er med masser af musik, så vokser begejstringen efterhånden som melodierne kommer ind under huden på mig. Det er da også sket med dette album, men det bliver aldrig en favorit skive.

Første nummer ”Bang Goes Evil” er nok mit personlige favorit nummer af de 10. Det hænger unægtelig sammen med at det netop ER første nummer. Det er som om, at jeg har hørt det jeg havde brug for, efter skæring 1, og det er bestemt ikke fair over for bandet, men det er nu engang sådan jeg føler..Jeg vil give albummet 3 ud af 6

Within Our Parameters udkom 21. maj.
 
   (3 ud af 6)
 
Besøg Ciccone Ritchie på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar