Them White Blokes – Them White Blokes (EP)

Skrevet af Calle
03-07-2014
Them White Blokes blev dannet i København i 2012. Det hele startede med en hyggelig pladeaften, hvor hver mand skulle medbringe sine 3 favorit vinyler. Her stod det hurtigt klart, at de havde medbragt flere af de samme plader. Næste morgen var Them White Blokes en realitet. Bandet består af Jesper Beyer (vokal), Jens Chuck Jensen (orgel), Simon Normand (guitar) og Christian Matchofsky (trommer).

EP’en består af 3 sange i bedste 70’er-inspireret rock and roll stil med fede guitar riffs, klassisk rock orgel og en tilpas rå vokal. Inspirationskilderne tæller da også bands som The Doors, Deep Purple og Led Zeppelin, samt nyere bands som The Black Crowes og Black Rebel Motorcycle Club.

Første skæring er ”LA Moody”, som er mit favorit nummer på skiven. En rigtig fed rock sang, som virkelig sætter gang i tingene. Den er tilpas varieret og der er et lækkert mellemstykke, hvor rock orgelet rigtig kommer til sin ret. Næste sang er ”Fuzz”, som forsætter i samme spor med lækre guitarriffs og en super god melodi. Sidste sang ”Sleepless” er den mest stille sang på Them White Blokes. Den leder mine tanker i retning af et downtempo sydstats ala Lynyrd Skynyrd rocknummer. Alt i alt er det 3 rigtig gode sange bandet har indspillet. Melodierne er godt sat sammen og musikerne spiller fedt. Og hvis man så lægger Jesper’s sprøde vokal oveni, så får man et super slutprodukt. Them White Blokes er indspillet i CB Studios i samarbejde med producer Christian Bonde (Surfact, Whores and Thieves m.fl.).

Jeg vil helt sikkert følge bandet fremover og håbe på, at de får mulighed for at udgive et fuld længde album på et tidspunkt. I deres presseskrivelse skriver de dog, at de vil udsende 3 EP’er inden for den nære fremtid. Jeg håber på at disse bliver af samme høje standard, hvis ikke endnu bedre. Til sidst vil jeg bare sige – Rocken er IKKE død, tjek dette band ud!!!!

Them White Blokes EP er ude.

     (4½ ud af 6)

Besøg Them White Blokes på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar