Honeycomb Love – Sleep When You're Dead (EP)

Skrevet af Calle
30-05-2014

Honeycomb Love er et punk metal band fra Leeds, UK. Bandet består af tre medlemmer og det er Ollie Lewis (bas/vokal), Matt Hipkiss (guitar) og Shaun Marsh (trommer). Sleep When You're Dead er bandets seneste EP.

Som sagt spiller bandet punk metal og de er da også inspireret af bands som eksempelvis Motörhead, Misfits, Beastie Boys, Anthrax og Shotgun Messiah. Musikken er tilpas aggressive og der fyres op under kedlerne på samtlige af EP'ens fem sange. Mine personlige favoritter blandt de fem sange er åbningsnummeret og første singlen ”Run For Your Money” (se video her) og ”Gunning For Blood” tæt forfulgt af ”Nightmare”, Psycho” og ”Midnight Subway Train”. Hov det var vist alle fem sange, men det siger bare lidt om kvaliteten på Sleep When You're Dead. Svageste sang (hvis man kan kalde den det) er afslutningsnummeret ”Midnight Subway Train”.

Jeg har tidligere haft Honeycomb Love som Band Of The Week her på siden og det er der en god grund til. De spiller fedt og har en super cool attitude. Derudover er de sprængfyldt med energi og gå-på-mod og de skulle efter sigende være en oplevelse live. Bandet har rykket sig en del siden de var Band Of The Week her på siden og det er til det gode. De er blevet bedre musikkere og de har skrevet nogle bedre sange. Og selvom der er tale on punk, så er melodierne og soloerne stadigvæk godt repræsenteret. Flere steder har musikken sågar lidt sleaze rock/hard rock tendenser. 

Denne EP er for fans af overstående bands eller til dem der bare godt vil lytte til noget nyt og spændende musik fra et upcoming band. Du kan i skrivende stund tjekke dem ud via nedenstående link (BandCamp) og samtidig købe Sleep When You're Dead EP'en, hvis du kan lide hvad du høre. Min anbefaling er - tjek dem ud!!!!

Sleep When You're Dead er ude.

     (4½ ud af 6)

Besøg Honeycomb Love på Facebook her eller på bandCamp her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar