Electric Hellride - Come Darkness, Come Light (EP)

Skrevet af Peter Letting
24-05-2014

Electric Hellride er et dansk metal band. De har udgivet 4 numre på en EP, som de kalder Come Darkness, Come Light. EP’en er tilgængelig fra 5 maj 2014. Electric Hellride er baseret i København og tæller 4 medlemmer: Brian Olsson på trommer, Casper Villumsen på vokal og bas, Anders Molin på guitar samt Nicklas Adamsson ligeledes på guitar.

Bandet har eksisteret siden 2008 og vandt i 2012 en tur til Wacken Open Air, for at repræsentere Danmark. Det må alligevel være en fed oplevelse. Bandet udgav ligeledes i 2012 deres debut album ”Hate.Control.Manipulate”, og er lige nu i fuld gang med at færdiggøre numre til endnu et album, men synes åbenbart at de havde SÅ meget materiale, at fans’ne da lige kunne få en teaser, i form af denne EP.

Electric Hellride er både hurtigt og hårdt. De kalder det selv for Groove metal. Hvilket jeg ikke helt ved hvad dækker over. Der er elementer af både thrash, dødsmetal, speedmetal og mere traditionel heavy metal, så det tætteste man kommer er vel at DER FAN’ME ER FART PÅ…

Det skinner igennem i de 4 numre, at de her 4 drenge vil frem i verden, og jeg er temmelig overbevist om at de også kan levere en fantastisk live performance.

Jeg kunne godt gå hen og blive fan i Electric Helleride. Jeg synes de har en rigtig fin balance imellem det helt afsindige og det mere tilforladelige, hvilket gør det til en fed oplevelse som helhed. Det ene øjeblik hænger man fast i neglene, for at kunne følge med, og det næste øjeblik står man med begge ben plantet i jorden og føler sig forholdsvis komfortabel.Jeg glæder mig til deres næste udspil…Jeg giver Electric Hellride 4½ ud af 6

Come Darkness, Come Light udkom 5. maj.

     (4½ ud af 6)

Besøg Electric Hellride på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar