Sonic Tool Box – In The Games Of Love

Skrevet af Calle
21-05-2014

Sonic Tool Box er et dansk to-mands band, som består af Lars Boutrup (vokal, keyboards, guitar og bas) og Michael Miller (trommer, percusion og keyborads). Både Lars og Michael var en del af det danske band Simcess (fra 1984-1992) og siden hen i Big Bang. Nu er de så sammen igen under navnet Sonic Tool Box og de har udgivet deres nye album In The Games Of Love.

Stilen på In The Games Of Love er pop/rock med en masse instrumentale elementer. Albummet består af 8 numre og der er en god rød tråd gennem sangene. De sange jeg bedst kan lide er titelnummeret ”In The Games Of Love” samt ”You Make Me Feel So Sad” og balladen/første singlen ”Love You”.

Jeg vil betegne bandet som en god blanding af Simcess, David Bowie, 10CC og Pink Floyd. De to musikkere kan uden tvivl spille og de er begge rigtig dygtige på deres instrumenter. Men musikken er lidt for melankolsk og stille til min personlige smag. Jeg har lidt svært ved at blive grebet helt af stemningen. Men er man til musik inden for denne genre, så vil man uden tvivl godt kunne blive fanget i deres musikalske univers.

Det er de to herrer selv der har stået for indspilning og produktion og så er albummet blevet mastereret af Flemming Hansson i Sweep Production. Indspilninger er foregået i Gnu Studios og Yello House Studio. Produktionsmæssigt er albummet rigtig flot.

In The Games Of Love er som sagt et anbefalelsesværdigt album, hvis man er til flot produceret musik, som er spillet af enormt dygtige musikkere.  

In The Games Of Love udkom 19. maj via Excess Records..

    (4 ud af 6)

Besøg Sonic Tool Box's hjemmeside her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar