I Love Rich – Respect The Rich

Skrevet af Calle
08-05-2014

For fire år siden anmeldte jeg I Love Rich's EP ”Season Of The Rich”, som var bandets tredje udgivelse. Dengang kendte jeg ikke bandet og var ikke helt glad for EP'en. Nu har jeg så fået tilsendt bandets nyeste album Respect The Rich og hvad kan jeg så sige om denne.

Sangene oser stadigvæk af sex, drugs & rock 'n' roll og der er en del humor i teksterne. Bare se på sangtitlerne ”(You're So Hot) I'm Gonna Fuck You With The Lights On” og ”If You Don't Take Your Clothes Off, Tonight's Gonna Suck”. Først nævnte sang findes i hele tre versioner på albummet. I en ”beskidt” version, i en spansk version og i en radiovenlig version, hvor ordet Fuck er skiftet ud med Love. Så det udgør tre af de otte sange der er på Respect The Rich. Af andre sange kan nævnes den AC/DC-inspirerede ”Wake Up, Let me Rock You”, hvor især guitar riffet sender tankerne i retning af AC/DC. Eller andre rockere som ”We're Here To save Rock And Roll” og ”You Can't) Fight Fire”. Overordnet set minder I Love Rich's musik mest af alt om KISS (især det gamle KISS). Selv sanger Rich's stemme minder en del om Paul Stanley's.

Med I Love Rich er der uden tvivl tale om party rock. Og jeg tror uden tvivl Rich og de andre musikkere gør det her for deres egen skyld. Jeg er næsten 100% sikker på, at de ELSKER rock 'n roll. Udover Rich (sang/bas) består bandet Chuck E. Sleaze (guitar), Full Throttle (guitar) og Drewblood (trommer).

Respect The Rich er indspillet i Million Yen Studios med Andy Gerber bag knapperne og så er det blevet mastereret af Collin Jordan i Boiler Room. Lyden er tilpas ”dirty” og man forestiller sig næsten at bandet står i et beskidt studio og rocker derudaf, mens de hygger sig med en masse øl og whiskey.

Dette album er helt sikkert for fans af KISS, men også hvis du kan lide AC/DC, Motörhead, Turbonegro og Ted Nugent. Rock 'n Roll Is Still Alive - Let The Party Begin!!!! Jeg er i hvert fald blevet godt underholdt og jeg synes helt sikkert dette album er bedre end den EP jeg anmeldte for fire år siden.  

Respect The Rich er ude.

   (4 ud af 6)

Besøg I Love Rich på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar