E-Force - The Curse

Skrevet af Peter Letting
02-05-2014

E-Force er oprindeligt et Canadisk band, men har nu base i Frankrig. De er ude med deres 3. album The Curse, som er i handlen fra 11 april 2014. Bandet består af 3 medlemmer: Eric Forrest, som er grundlægger af bandet spiller bas og tager sig af vokalen. Krof er på trommer og Jérôme Point spiller guitar. 

Der skal tilsyneladende ikke mere end 3 musikere til at producere tungmetal. E-Force er klart i den tunge ende af heavy genren, og de 3 herrer forstår at levere et heftigt indtryk. Skiven indledes med lyden af en meget kælen / legesyg kvindestemme, med lidt ”spooky” underlæg og titlen ”Invitation”. Man kan vist ikke være i tvivl om hvad det er hun inviterer til…Men så tager det fart. Masser af tempo og råbevokal direkte fra starten. Jeg tror faktisk at det første nummer ”Perverse Media”, er det nummer jeg bedst kan lide på skiven. Problemet med en vokal af den her type, opstår efter jeg har hørt 3-4 numre. Så bliver mine ører (eller også er det min hjerne…) trætte af den ”forholdsvis” monotone stemmeføring. Et enkelt nummer eller 2 er helt fint, og man kan ikke sætte en ”clean” vokal i stedet. Det ville være helt tosset. 

Når man kigger på titlerne på numrene såsom ”Perverse Media”, ”Infexxxous” og ”The Curse Of The Cunt”, så kan man godt gennemskue hvad det er for en ”Curse”, som albummets titel hentyder til. Jeg har ikke læst teksterne til numrene, men jeg kan levende forestille mig at de kunne indeholde saftige / slibrige udtryk og vendinger, og der slipper da også enkelte forståelige ord og sætninger ud af mine højttalere. 

Jeg synes at E-Force har forstået at lave et album, som både er tungt, hurtigt og varieret, og det kan kun anbefales at give det et lyt. Jeg giver E-Force 4½ ud af 6. 

The Curse udkom 11. april via Mausoleum Records.

     (4½ ud af 6)

Besøg E-Force på facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar