L.R.S. - Down To The Core

Skrevet af Peter Letting
24-04-2014

Amerika har fostret endnu et rock band med navnet L.R.S (La Verdi, Ramos, Shotton). De har udgivet deres debut album med titlen Down To The Core 21. marts 2014. L.R.S består af følgende medlemmer: Tommy La Verdi - lead vocals, Josh Ramos - guitar, Michael Shotton – trommer, backing vocals. Sammen med dem på albummet har de yderligere: Alessandro Del Vecchio keyboards, Hammond orgel, backing vocals, Nicola Mazzucconi bas, Anna Portalupi bas, Jamie Browne bas.

Vi er definitivt i den radio venlige del af rock genren, med referencer til Journey og Triumph, og tidligere 21 Guns. Der er faktisk dele af denne blødere del af rock musikken som jeg godt kan lide. Dog skal det siges at der er langt imellem de rigtig lækre udgivelser.

Albummet fra L.R.S er rigtig godt produceret, og det er nogle rigtig fine melodier, men det bliver altså lige poppet nok til mig, selvom nogle af numrene indledes med en gang trommer, som godt kunne lægge op til mere end hvad det faktisk bliver til. La Verdi har en rigtig god stemme, og Ramos spiller også fremragende på sin spade, så albummet skal helt sikkert nok få en god modtagelse iblandt det blide rock publikum.

Jeg synes det minder mig rigtig meget om Journey, som jeg faktisk holder rigtig meget af, men det fanger mig alligevel ikke på samme måde som Journey. Måske skal jeg bare høre albummet nogle flere gange, men jeg tvivler på at jeg når dertil. Jeg giver LRS 3½ ud af 6, mest fordi det keder mig lidt

Down To The Core udkom 21. marts via Frontiers Records.

   (3½ ud af 6)

Læs mere om L.R.S. på Frontiers Records side her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar