Saints Of Rebellion - New American Dream (Danish review)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
22-04-2014

Jeg vil ha en Harley Davidson og en flaske Jack D NU!! Hive min kvinde til mig og sammen drøne afsted med vindes kærtegn i hoved, krop og sjæl... stoppe op... drikke.. og tage min kvinde hen over tanken... Det er den følelse jeg fik første gang jeg gennemlyttede Saint of Rebellion's nye cd New American Dream. Jeg har aldrig før hørt dem, men det kommer ikke til at være et engangs knald...

Cd'en starer med skridtprygl af bedste skuffe... positivt ment. New American Dream som er startnummer er rå, beskidt og lækker rock... Hard Rock the Southern way. En blanding af Black Label Society og Cult flænser dit søndagsskoletøj af og du står kun iført læderbukser og langt hår og snakeskin boots og spiller luftguitar... kan ikke lade være.. ikke nogen ringe start, specielt ikke når man ikke forventer sig noget særligt.

10 numre og 40 minutter senere trykker man på start igen....og igen.... vil bare ha mer. Der er også Lighternummeret "Alone" der starter med et Hammond B3 og et klaver og så noget G'n'R fræs... så stille sang, mens lighteren bliver varmere og varmere og her bliver rock'et hæftigt med hovedet, for selvom det er et stille... forholdsvis stille ... er det bestemt ikke kedeligt. Der er så meget power i forsangerens stemme at der kæmpes en vild kamp mellem guitar og vokal om hvem der har den mest rockede sound... sådan er hele cd'en.

Selve produktionen er utroelig vellykket og musikerne er velspillende og sammenspillet. Coby DeShazo har som sagt en meget autentisk rockstemme der er misundelsesværdig flot. Guitaristen John Adams har total kontrol over sit intrument. Det er en meget flot, kraftfuld og mættet lyd han har. Basist/keyboardspilleren Jay Hitaffer lægger en god bund sammen med trommeslageren Ryche Green. En helstøbt cd der kun fortjener skamros fra mig.

New American Dream udkommer 4. juni via HighVol Music.

      (6 ud af 6)

Besøg bandet på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar