J.F.K. (Jesus Fuckin' Krist) – Bring It Back (Demo)

Skrevet af Calle
18-04-2014

J.F.K. blev dannet helt tilbage i 90'erne af bandets nuværende guitarist Sjas Jesper Larsen. Og de er så blevet gendannet i 2012 og de øvrige tre medlemmer er Morten Torp Hansen (vokal), Steffen Nielsen (bas) og Nikolaj Torp Hansen (trommer). Bring It Back er en demo bestående af fire hard rock sange.

Jeg har nu hørt de fire sange igennem nogle gange og de er faktisk ret gode. Især når man tænker på, at det ”kun” er en demo jeg har lagt ører til. Der er godt knald på trommerne og bassen og så synes jeg ret godt om guitararbejdet. Morten's stemme er ikke den aller bedste jeg har hørt, men den fungerer nu ret godt til musikken. Det er ikke den dybe tallerken J.F.K. har opfundet og jeg vil betegne deres musik som rendyrket hard rock - 1, 2, 3, 4 og så kører vi derudaf!!!

Sangene i sig selv er bygget godt op med og de har alle letgenkendelige omkvæd. Der er nogle fede guitar riffs og guitar soloer hist og her, hvilket efter min mening hører til i hard rock. Mine favorit sange er ”Cold As Ice” og ”Angel”. Men alle fire sange er gode rock sange!!

Jeg ved ikke noget om hvem der har indspillet og produceret demoen, men mon ikke det er bandet selv. Af en demo at være, så fungerer lyden helt fint. Men demo'er nu til dags er jo heller ikke som demo'er var engang (jeg har selv en del demo cd'er fra 80'er hard rock bands og de er bestemt ikke allesammen af høj standard).

I skrivende stund kan alle fire sange høres og downloades på bandets ReverbNation side (brug linket herunder) og jeg synes bestemt du skal give dem et lyt. Dansk rock uden de store dikkedarer. Jeg giver J.F.K. 4 ud af 6 demo dødningehoveder.

Bring It Back er ude via bandet selv.

    (4 ud af 6)

Besøg bandet på ReverbNation her.

Kategorier

Kommentarer

  • Kim Petersen

    11-07-2016 05:56

    Har lyttet til musik og må sige at deres sanger har en utrolig svag og kedelig stemme, tror nu nok de kan få det til at fungerer hvis de får en ordenlig sanger.
    Desværre gør Morten Torp Hansen en meget meget dårlig figur ud af sig selv og er meget kedelig samt ordinær og høre på

1

Skriv en kommentar