Sleezy – Sleezy EP 

Skrevet af Calle
26-03-2014

Første gang jeg stødte på Sleezy var på Rockhimlen Festival i 2007 i Helsingborg, hvor han spillede med sit band Stripped. Derudover har jeg stødt på ham ved flere lejligheder. Bl.a. til Rock The Night på The Rock og andre rock arrangementer på High Voltage i København samt på Rockmässan i Malmö. Han er en er super flink fyr. Udover at være musikker er han også DJ. Nu er han så ude med sin første solo EP. 

EP’en består af 4 sange og stilen er sleazy hard rock. Første sang er ”Trampqueen”, som er en sleaze rock sang i bedste ”svensker stil”. Med det mener jeg, at lyden er meget kendetegnet indenfor den svenske sleaze rock scene gennem de sidste 5-10 år. En rigtig god sang at starte EP’en med. Næste sang er ”Chickenrace”, som har et hurtigt guitar riff i bedste Van Halen stil. Det er EP’ens mest energiske sang og den fungerer ret godt efter min mening. Den efterfølges af ”Hollow Man”, hvor stilen igen er tilbage i den svenske sleaze rock. EP’en afsluttes med den festlige sang ”Bapshuba (All Night Long)”, hvor der bliver brugt et kvinde ”bapshuba-bapshuba-kor” i omkvædet, hvilket giver sangen en fed soul-rock feeling. Alt i alt er det fire gode sange med en god variation. Man bliver nemt fænget af de gode riffs og melodierne er samtidig ret catchy. Så det er efter min mening er ret vellykket EP Sleezy har udgivet. 

Udover Sleezy på vokal, så består bandet af Stu-Roxx på bas, Pat Hellzing på guitar og Rikki Dahl på trommer. Sidst nævnte kender jeg bl.a. fra det svenske band Nasty Idols. Sleezy EP’en er indspillet og produceret af Sleezy selv sammen med Robert Ahrling og Mikael Fässberg (ex Bonafide) i Flatpig Studio i Malmö. Det er også Robert Ahrling der har mixet albummet. 

Som sagt synes jeg det er en god EP Sleezy har udgivet og er du til sleazy hard rock, så bør du tjekke hans debut EP ud. Den er udkommet digitalt via Record Heaven og fysisk via RAHW Productions. Støt en ung hårdtarbejdende musikker og køb EP’en. Jeg vil forsat følge ham og forhåbentlig kan det blive til et helt album en dag. 

Sleezy EP'en udkom 1. marts.

    (4 ud af 6)
 
Besøg Sleezy på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar