Lady-Like – Lady-Like EP

Skrevet af Calle
26-03-2014

Lady-Like er et helt nyt bekendtskab for undertegnet, men når et (for mig) ukendt dansk band kontakter mig med henblik på anmeldelse, så er jeg altid meget spændt. Lady-Like kommer fra Viborg og består af Jens Agerbo (vokal), Martin "John Rock" Jørgensen (guitar), Asger Ottesen (guitar), Christian Stenrøjl (bas) og Kian Mejdal (trommer). Denne EP er bandets debut.
 
Lady-Like spiller slut 80’er/start 90’er inspireret ROCK og jeg vil sammenligne dem med andre danske bands som eksempelvis SuperCharger, Kings In Exhile og St. Prostitute. Der er tale om hårdtslående rock med god energi, power og den rette ”her-kommer-vi” attitude.

Lady-Like EP’en består af 4 sange, som har en varighed på blot 18 minutter. Men der er fuld knald på fra start til slut og man bliver næsten helt forpustet bare af at lytte til sangene. Alle fire sange er efter min mening rigtig godt skrevet og melodierne er fængende. Jeg har derfor sat EP’en på repeat flere gange uden at blive træt af sangene. EP’en indledes med ”Hey Man”, som er en god åbner. Herefter kommer det SuperCharger-lydende nummer ”8 Ball”, som virkelig sparker røv. Næste skæring er ”Night Queens”, som er EP’ens længste sang. Den er en lille smule mere nede i tempo, men rocker stadigvæk godt. Her minder Jens’ stemme lidt som en god blanding af Jim Morrison og Ian Astbury. Sidste sang er ”Lady-Like”, som afslutter et rigtig god EP. Alt i alt fire gode sange.

Lady-Like EP’en er blevet til henover sidste halvår af 2013 i henholdsvis CB Studios og Tape Town Studio med kyndig vejledning af producer Christian Bonde Sørensen (sanger i Whores & Thieves).

Er du til fræsende guitarer, hårdtpumpede basgange, tordnende trommer og en sprød rock vokal, så vil jeg klart anbefale at du tjekker Lady-Like ud. Jeg vil klart selv følge bandet fremover og ser med stor spænding frem til et fuldlængde album (forhåbentlig). Og får jeg chancen for at opleve dem live, så vil jeg være at finde blandt publikum. Jeg er sikker på de kan levere varen live. Jeg er hermed blevet Lady-Like fan!!!!

Lady-Like EP'en udkom 21. marts.

(4½ ud af 6)
 
Besøg Lady-Like på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar