Love Cream – First Taste

Skrevet af Calle
09-03-2014

Love Cream er et australsk band med base i Adelaide. Bandet blev dannet i 2011 med det formål at bringe ”den rigtige rock” tilbage. Bandet består af Vinnie Dynamo (sang), Mick Gallo (sang7trommer), Nick Robinson (guitar) og Phil Parker (bas).

Bandet skriver selv at de er inspireret af musik fra 70'erne og 80'erne og de nævner bands som The Rolling Stones, Led Zeppelin og Aerosmith som nogle af deres inspirationskilder. Derudover hører jeg også lidt The Darkness, Thin Lizzy, Poison og Van Halen i bandets musik.

First Taste, som er bandets debut album, indeholder 10 sange. Albummet er meget alsidigt og tempoet varierer godt. Der er party rock sange som f.eks. ”Open For Business”, ”B.D.L. (Back Door Lover)”, ”Why Not Me?”, ”Love Train” samt den Poison-lydende ”She's A Smokin' Bitch”. Og så er der ballader i form af ”Sweet May” og den meget Thin Lizzy inspirerede semi-ballade ”Hot In The Dark”. Derudover har bandet også skrevet en blues sang ala The Doors. Det er sangen med det lidt sjove titel ”Woman (I'm Gay For Your Lovin')”. Overordnet set skriver Love Cream sange med gode hooklines, catchy guitar riffs og gode melodier. Og som coveret og flere af sangtitlerne antyder, så omhandler de fleste af sangene sex!!

Albummet er produceret af Matthew Hills og Casey Jones. Sidst nævnte er tidligere medlem af det australske band De La Cruz. Produktionsmæssigt lyder albummet meget ”80'er agtigt” med flot ren og poleret lyd. Instrumenterne ligger godt til hinanden i lydbilledet og de er tilpasset godt til vokalen.

First Taste er et udmærket album, men jeg er ikke helt oppe og ringe. Sangene er ikke dårlige og jeg kan godt fornemme hvor bandet vil hen i forhold til den førnævnte ”rigtige rock”, men jeg mangler alligevel lidt. Men er du til ROCK med gode riffs, gode soloer, god vokal og velskrevne melodier, så bør du uden tvivl tjekke Love Cream ud.  

First Taste udkom 20. december og kan bla. købes her.

   (4½ ud af 6)

Besøg Love Cream på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar