Factor Hate - The Watcher

Skrevet af Peter Letting
09-03-2014

Factor Hate er et band fra Frankrig som har udgivet 4 numre på en EP med titlen The Watcher i 2013. Bandet er startet i 2011 og består af 5 medlemmer. Kevin Obron på bas, Pascal Landais på trommer, Olivier Landais på guitar, Hubert Treynel på guitar og Thierry Grumiaux på vokal.

Inspirationen for Factor Hate er tydeligvis bands som Judas Priest og Accept. Genremæssigt falder de lige ned i min smagslomme, og jeg synes faktisk at de 4 numre er gode.

De er tilpas hårdtslående og lige ud af landevejen, som man kan forvente sig af et band i denne genre. Det virker som en usleben diamant, grundet indspilningen, som er lidt underproduceret, hvis man kan bruge det ord. Men det gør faktisk ikke spor, for det passer godt til numrene, og det giver hele EP’en et mere autentisk og naturligt præg.

Favorit nummeret ud af de 4 må være ”The Watcher”. Der er en smule mere power på The Watcher end på de 3 andre og det klæder bandet at komme lidt op i tempo. De andre 3 numre er også rigtig gode, og hurtigt tempo er jo ikke nødvendigvis lig med et bedre nummer, men i det her tilfælde er det nu blot min mening.

Dejlig lille EP fra et up-coming band, som absolut fortjener et lyt, så bare se at komme i gang derude. Jeg giver EP’en 4½ ud af 6.

The Watcher udkom 19. oktober via bandet selv/Rock N Growl Promotion.

   (4½ ud af 6)
 
Besøg Factor Hate på Facebook her.
 

Kategorier

Kommentarer

  • THE WATCHER

    09-03-2014 17:59

    Nice review, glad you like it.
    If some Gigs are available in Denmark we'll gladly come over to show you live how it looks like!

1

Skriv en kommentar