Steel Inferno - Demo 2014

Skrevet af Peter Letting
05-03-2014

Steel Inferno er et nyt band på den Københavnske musik scene, men medlemmerne af bandet kommer fra Polen, Grækenland, Frankrig og Danmark. De har produceret en demo Demo 2014 med 5 numre, og jeg har haft fornøjelsen at lytte med. 

Steel Inferno har en kvinde i front. Hun hedder Karen og har en ret distinkt stemme. Jeg har for nyligt anmeldt Benedictum og jeg synes der er visse ligheder i vokalen. De resterende medlemmer er Thierry på bas, Krzysztof på trommer samt Patrick og Lars, begge på guitar. 

Det er nogle fede numre de 5 har flækket sammen på denne demo. Der er forholdsvis godt smæk på, og jeg følte mig sq godt underholdt. Jeg har hørt numrene nogle gange. Det tager trods alt ikke så lang tid at løbe 5 numre igennem, og jeg synes det hænger godt sammen. Stilen er forholdsvis enkel og ligetil, uden at være kedelig og monoton. Der er som skrevet ret godt smæk på tempo og intensitet, og vokalen er tilpas genkendelig. 

Der er en form for ”garage-rock” stemning omkring numrene. Det minder mig lidt om noget tidlig Metallica eller Megadeth, og det er sq en fed stil. Hvis jeg skal vælge et favorit nummer må det nok blive skæring 5 ”Merciful Slayer”. Det kører bare i 5. gear det meste af vejen, men med gode variationer undervejs. 

Jeg synes det er prisværdigt og spændende med nye initiativer og konstellationer. Det er fedt at nogle mennesker brænder så meget for deres musik at de bare ikke KAN lade være med at udgive den, til glæde for os der modtager den. Jeg giver Steel Inferno 4½ ud af 6, og siger tak for en god oplevelse…

Demo 2014 er ude på kassettebånd via Wargame Records eller digitalt via bandcamp her.

   (4½ ud af 6)
 
Besøg Steel Inferno på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar