Miracle Master - Tattooed Woman 

Skrevet af Peter Letting
03-03-2014

Det dansk/tyske band Miracle Master udkommer med deres debut album Tattooed Woman den 7. marts 2014. Miracle Master er: Oliver Weers – vokal, Aki Reissmann –guitar, Selly Bernhardt – guitar, Michael Vetter –bas og Andy Minich – Trommer

Miracle Master spiller solid tung rock. Jeg ved ikke helt hvor grænsen går imellem tung rock og heavy metal, men jeg vil tro at Miracle Master lægger sig et sted lige der hvor det skiller, med en fod i hver lejr. Stilen minder mig temmelig meget om danske Shotgun Revolution.

Numrene er godt skrevet og velproduceret. Oliver Weers har en super lækker rock stemme, som passerfedt til de lækre riffs og super rytmer. Det hele passer bare så godt sammen og der er rigeligt med detaljertil flere gennemlyt, uden at blive mæt eller komme til at kede sig. Jeg har efterhånden nået at hørealbummet igennem en del gange, og det bliver bare bedre og bedre.

Mit yndlingsnummer på skiven må være skæring 5 ”Miracle Masters”. Starten minder mig lidt om noget Alter Bridge, og der er fart på fra første færd. Det er helt klart det nummer med allermest fart på, men det tiltaler mig også i den grad.

Titel nummeret ”Tattooed Woman” er også et super nummer. Der ligger en officiel video til nummeret pånettet, som man kan kaste sig over hvis man har lyst til mere end blot lyden.Albummet er, overordnet set, en alsidig rock skive. Når jeg først begynder at få nogle af omkvædene ogenkelte strofer på hjernen, som jeg kan gå og småhygge mig med, så er det fordi det fanger min interesse.

Jeg glæder mig som et lille barn til Miracle Master skal ud og spille nogle koncerter, så står jeg da forrest ikøen for at skaffe billetter, for det SKAL opleves live…Jeg giver Miracle Master 5 ud af 6

Tattooed Woman udkommer 7. marts via Golden Core Records/ZYX Music.

  (5 ud af 6)
 
Besøg Miracle Master på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar